Microsoft trimite invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc la MWC pe 2 martie

599 ori
<b>Microsoft trimite invitațiile de presă pentru un eveniment ce va avea loc la MWC pe 2 martie</b>După ce ieri, compania finlandeză Jolla distribuia invitațiile pentru un eveniment ce va avea loc în cadrul Mobile World Congress din Barcelona, iată că astăzi și gigantul IT Microsoft face același lucru, oferindu-ne câteva indicii cu privire la...

După ce ieri, compania finlandeză Jolla distribuia invitațiile pentru un eveniment ce va avea loc în cadrul Mobile World Congress din Barcelona, iată că astăzi și gigantul IT Microsoft face același lucru, oferindu-ne câteva indicii cu privire la ce vom vedea pe data de 2 martie, zi în care conferința este programată.

Astfel, ne-am putea aștepta la noi produse mobile ce vor veni din fabrică cu sistemul de operare Windows 10, atât device-uri mid-range, cât și posibil un flagship. Un terminal pe care fanii brandului l-au tot cerut în ultimul timp este și un succesor pentru Lumia 1020, smartphone care ar putea fi centrul atracției anul acesta în cazul în care Microsoft a avut în prim-plan un astfel de proiect.

Rămâne de văzut cu ce ne va uimi anul acesta Microsoft, și cât de bine arată și funcționează Windows 10 pe terminalele mobile, lucru pe care îl vom testa la fața locului. Voi ce așteptări aveți de la acest eveniment?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×