Samsung Galaxy S6 primeşte actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, confirmată în România

3.352 ori
<b>Samsung Galaxy S6 primeşte actualizarea la Android 6.0 Marshmallow, confirmată în România</b>Ştiam de ceva vreme ca Samsung pregăteşte actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, iar azi avem primele dovezi legate de sosirea sa pe plan local. Am primit confirmarea actualizării de la Cristian Bucşa, cititor...

Ştiam de ceva vreme ca Samsung pregăteşte actualizarea la Android 6.0 Marshmallow pentru Galaxy S6 şi Galaxy S6 Edge, iar azi avem primele dovezi legate de sosirea sa pe plan local. Am primit confirmarea actualizării de la Cristian Bucşa, cititor Mobilissimo.ro, căruia îi mulţumim pentru pont.

După trecerea la noul software, terminalul lui Cristian rulează Android 6.0.1 Marshmallow. La mijlocul acestei luni era confirmată sosirea actualizării pe primele modele Galaxy S6, dar şi pe Galaxy S6 Edge, care primeşte noi funcţii pentru muchiile sale curbate. Marshmallow a fost anunţat în luna mai a anului trecut, sub numele de cod Android M şi apoi lansat în luna octombrie cu noile telefoane Nexus.

Actualizarea la această versiune a fost destul de lentă, la 3 luni după debutul sau cota fiind de 1.2% dintre device-urile cu Android. Marshmallow se remarcă prin funcţia Doze, care permite economisirea energiei, printr-un mod special de standby cu consum redus şi acces limitat al aplicaţiilor la reţea şi CPU. Aduce şi Google Now on Tap, iar pe Galaxy S6 primim noi nuanţe pentru bara status şi zone ale meniurilor, plus o funcţionare mai fluidă şi optimizare mai bună a sistemului. Pachetul software ocupa 1.3 GB.

Managementul permisiunilor e o altă noutate binevenită. Vă invităm pe forum pentru a ne spune dacă aţi primit şi voi cel mai nou Android pe terminalele voastre.

Mulţumim Cristian Bucşa pentru pont!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×