Samsung Galaxy S 4 e aici: ecran Full HD de 5 inch, CPU Exynos Octa core și un design prea familiar

3.219 ori
<b>Samsung Galaxy S 4 e aici: ecran Full HD de 5 inch, CPU Exynos Octa core și un design prea familiar</b>După înfrângerea Stelei de o echipă cu Samsung pe piept, iată că încă un miracol vine de la Samsung, sau cel puțin asta vrea să fie noul Galaxy S 4. Așteptat cu nerăbdare și înfrigurare de fani și hateri, de nehotărâți și cumpărători...

După înfrângerea Stelei de o echipă cu Samsung pe piept, iată că încă un miracol vine de la Samsung, sau cel puțin asta vrea să fie noul Galaxy S 4. Așteptat cu nerăbdare și înfrigurare de fani și hateri, de nehotărâți și cumpărători fideli de Galaxy-uri, noul model a sosit cu mare tam-tam și cu multe scăpări. Samsung I9500 Galaxy S4 a debutat cu câteva ore în urmă la New York, în cadrul unui eveniment desfășurat la un teatru, iar întreaga lansare a fost... o piesă.

Da, ați înțeles bine, Samsung a decis să transforme lansarea într-o piesă de pe Broadway. Spre exemplu, la un moment dat un băiat se pregătea să danseze step și se plângea că tatăl lui nu e acolo să îl filmeze. și apoi a apărut cu un Galaxy S4. Am avut și un grup de fete petrecărețe, sau un excursionist în China, toate puse în scena în stil musical de Broadway.

Trecând la noul flagship, versiunea 2013 de Galaxy S seamănă tare mult cu cea din 2012. Telefonul seamănă atât cu Galaxy S III, cât și cu Note II, făcând notă discordantă doar prin textura punctată de pe spate. Samsung Galaxy S4 vine cu un display de 5 inch cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, cu panou Super AMOLED și densitate de 441 ppi, exact cât Xperia Z.

Samsung I9500 Galaxy S 4

Utilizatorii vor putea interacționa cu ecranul chiar și cu mănușile puse, se pare. Dotările noului venit includ și 2 GB RAM și un procesor Exynos Octa core de 1.6 GHz sau un Qualcomm quad core de 1.9 GHz, în funcție de regiunea în care vă aflați. Nu e clar încă despre ce Snapdragon e vorba, dar bănuiesc că e măcar un S600, dacă nu chiar S800. Handsetul rulează Android 4.2.2 și măsoară 7.9 mm în grosime, cântărind 130 de grame.

Spre surprinderea noastră, noul model e chiar mai compact decât S III, fiind cu 0.7 mm mai subțire și 3 grame mai ușor. Telefonul va debuta pe alb și negru și va sosi și cu conectivitate infraroșu, NFC, Bluetooth 4.0, LTE și MHL. în spate avem o cameră de 13 megapixeli cu senzor BSI și lentila F2.2, în vreme ce în fată avem o cameră de 2 megapixeli.

Samsung Galaxy S 4 e aici: ecran Full HD de 5 inch, CPU Exynos Octa core și un design prea familiar

Camera iese în evidență printr-o funcție de captură duala, care permite atât înregistrarea unui subiect, cât și a celui care filmează. Același lucru se aplică și la videoconvorbiri și alte funcții noi sunt Drama Shot, care creează Gif-uri animate din capturi în rafală, în vreme ce Sound & Shot înregistrează 9 secunde captura audio care însoțesc o fotografie.

Funcțiile Smart prin care iese în evidență telefonul sunt Smart Pause, care oprește un clip video atunci când te uiți în altă parte și Smart Scroll, care mișca imaginea jos sau sos atunci când înclini telefonul și îl privești. Air View funcționează pe acest model, acum fără S Pen, oferind un preview dacă vă folosiți degetul că un stylus.

Samsung Galaxy S 4 e aici: ecran Full HD de 5 inch, CPU Exynos Octa core și un design prea familiar

Samsung Galaxy S4 se lansează prin 327 de operatori în 155 de țări și va debuta la finalul lunii aprilie. în ce privește bateria, avem o unitate de 2600 mAh, care ar trebui să asigure cam 2 zile de funcționare. O altă funcție prezentată la showul stil Broadway a fost S Translator, care funcționează în tandem cu mailul și chatON și traduce textul/sunetul în 9 îmbi diferite.

Deocamdată nu avem un preț pentru acest model și dacă îmi permiteți, iată pe scurt câteva concluzii despre telefon și eveniment:

  • Samsung adoră să se dea în spectacol;
  • Telefonul e leit Galaxy S III;
  • Prezentatorii nu au avut carisma;
  • Bateria sună bine;
  • Camera are funcții interesante;
  • Sperăm că România să aibă parte de procesorul Exynos, deși și Snapdragon 600/800 impresionează, dar vreau să văd la treabă un setup dual quad core, căci nu e un 8 core veritabil;
  • Showul a fost kitsch total...
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×