Asus ZenFone 2 Laser în varianta cu display de 5.5 inch, primește actualizarea la Android Marshmallow

1.253 ori
<b>Asus ZenFone 2 Laser în varianta cu display de 5.5 inch, primește actualizarea la Android Marshmallow</b>La mijlocul lunii mai cei de la Asus anunțau startul programului de update pentru modelul ZenFone 2 Laser (ZE500KL), telefon ce primea Android 6.0 Marshmallow. Acum este rândul versiunii phablet de 5.5 inch cunoscută sub denumirea de ZE550KL să beneficiez

Anterior, mai precis la mijlocul lunii mai, cei de la Asus anunțau disponibilitatea lui Android 6.0 Marshmallow pentru smartphone-ul ZenFone 2 Laser (ZE500KL), telefon cu dotări și preț atractiv. De astăzi, și utilizatorii versiunii phablet numită ZE550KL se pot bucura de noua versiune software ce sosește într-un pachet cu mărimea de 1.42 GB.

Și în cazul de față ne confruntăm cu un pachet software ce renunță la nici mai mult, nici mai puțin de 22 aplicații bloatware - un lucru ce sună cum nu se poate mai bine. Despre smartphone știți deja faptul că ne aduce un display IPS HD de 5.5 inch, 16 GB stocare + 2 GB RAM, sau 32 GB spațiu intern de stocare + 3 GB memorie RAM.

În funcție de versiunea aleasă veți primi fie un procesor Snapdragon 410, fie un chip Snapdragon 615 la pachet. Lista de specificații mai include o cameră foto principală de 13 megapixeli cu deschidere f/2.0, telemetru laser și bliț dual. Pentru pasionații de selfie este inclus și un senzor frontal de 5 megapixeli. 

Puteți afla mai multe despre acest smartphone chiar din recenzia sa disponibilă aici!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×