Xiaomi Redmi Note 3 Pro Unboxing: phablet cu 3 GB RAM şi preţ accesibil scos din cutie, cu o baterie generoasă la pachet (Video)

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 3.025 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 3 Pro Unboxing: phablet cu 3 GB RAM şi preţ accesibil scos din cutie, cu o baterie generoasă la pachet (Video)</b>După Xiaomi Mi 5 primim încă un model Xiaomi lansat în 2016 şi anume Xiaomi Redmi Note 3 Pro. El e scos din cutie în clipul de mai jos şi e unul dintre cele mai accesibile terminale cu 3 GB RAM la bord. Costă 949 lei la evoMAG.ro şi vine într-o cutie..

După Xiaomi Mi 5 primim încă un model Xiaomi lansat în 2016 şi anume Xiaomi Redmi Note 3 Pro. El e scos din cutie în clipul de mai jos şi e unul dintre cele mai accesibile terminale cu 3 GB RAM la bord. Costă 949 lei la evoMAG.ro şi vine într-o cutie foarte compactă. Atenţie, a nu se confunda cu modelul Redmi Note 3, lansat cu câteva luni înaintea lui Note 3 Pro. Găsiţi o comparaţie aici.

Phablet-ul include în cutie încărcătorul, manualul, cablul USB şi o cheiţă metalică pentru accesarea slot-urilor. Nu are şi căşti la pachet. Măsoară 8.7 mm în grosime, e foarte rotunjit şi cântăreşte 164 de grame, iar corpul pare fabricat din metal. Xiaomi Redmi Note 3 Pro e un model dual SIM cu ecran de 5.5 inch cu rezoluţie Full HD şi panou IPS LCD. Ca OS avem Android 5.1.1 Lollipop cu MiUI 7 aplicat peste.

Continutul cutiei lui Xiaomi Redmi Note 3 Pro

În plus, există aici şi un procesor Qualcomm Snapdragon 650 hexa-core, deşi telefonul se găseşte şi într-o variantă cu CPU MediaTek de 2 GHz (Xiaomi Redmi Note 3). 2 sau 3 GB RAM şi 16 sau 32 GB stocare întregesc peisajul, plus o cameră de 16 megapixeli cu PDAF şi blitz dual tone. În faţă se află o cameră de 5 MP. Handsetul oferă un scanner de amprente în spate şi o baterie generoasă de 4.000 mAh.

Interfaţa camerei e fix ca la Xiaomi Mi 5, iar un lucru remarcat la handset e emiţătorul infraroşu din zona superioară, folosit pentru a controla televizoare, set top boxuri şi Blu-ray playere. Revenim cu review curând.

Prețul actualizat al lui Xiaomi Redmi Note 3 Pro, îl puteți afla de pe evoMAG.ro.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro Video Unboxing

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×