Iată 5 produse interesante incluse în campania Revoluția Prețurilor eMAG!

2.339 ori
<b>Iată 5 produse interesante incluse în campania Revoluția Prețurilor eMAG!</b>În perioda 17 - 19 ianuarie cei de la eMAG desfășoară o nouă campanie de reduceri din seria Revoluția Prețurilor, promoție ce include o serie de produse interesante. Avem un laptop la doar 949 lei perfect pentru studenți, dar și un preț de 2.299 lei

Cei de la eMAG.ro desfășoară în perioada 17 - 19 ianuarie o nouă campanie din seria Revoluția Prețurilor, promoție ce ne aduce prețuri destul de interesante pentru unele produse. Ca de fiecare dată, discount-urile sunt aplicate pentru toate categoriile listate pe site, iar în rândurile de mai jos puteți găsi 5 dintre cele mai interesante oferte pe care noi le-am găsit. Să vedem deci cum arată această listă!

Samsung Galaxy S7 32 GB - 2.299 lei

Samsung Galaxy S7

Printre cele mai interesante smartphone-uri incluse în oferta eMAG se află și modelul Samsung Galaxy S7, cel standard care în versiunea cu 32 GB spațiu intern de stocare costă acum 2.299 lei. Ca dotări hardware produsul se prezintă în continuare foarte bine, iar de astăzi utilizatorii primesc și actualizarea la Android 7.0 Nougat, acesta fiind poate un motiv în plus pentru care să îl alegeți din multitudinea de terminale disponibile pe piață.

Laptop HP 250 G5 - 949 lei

HP 250 G5

Retailerul are prețuri interesante și pentru categoria Laptop-uri unde este inclus și HP 250 G5. Pentru numai 949 lei, acest laptop aduce 4 GB memorie RAM, un procesor Intel Celeron N3060 de 1.6 GHz, 500 GB de stocare și un display de 15.6 inch cu tehnologie Anti-Glare. Laptop-ul este perfect pentru un student sau elev care are nevoie de un produs pentru editarea de documente, realizarea de prezentări și navigare web.

Espressor Bosch Tassimo Vivy TAS 1252 - 204 lei

Bosch Tassimo Vivy TAS 1252

În categoria diverse se află și espressorul Bosch Tassimo Vivy TAS 1252, produs care multă vreme a fost listat la un preț de peste 250-300 lei. Ei bine, în această perioadă îl puteți achiziționa pentru doar 204 lei și din câte ni se dezvăluie, acesta este un expressor tare apreciat de cumpărători, având o notă de 4.64 din 5 pe baza a 306 recenzii.

Xiaomi Mi Band

Xiaomi Mi Band

Dacă doriți să vă monitorizați activitatea fizică de zi cu zi, atunci un purtabil precum Xiaomi Mi Band se va dovedi cum nu se poate mai potrivit. Această brățară fitness poate fi cumpărată de pe eMAG în aceste zile pentru suma de doar 49 lei și ca funcții avem monitorizarea numărului de pași, a caloriilor arse și a calității somnului.

Uncharted 4 Ediție Specială PS4 - 149 lei

Uncharted 4

În cazul în care dețineți o consolă PlayStation 4 și sunteți interesați de reducerile asociate jocurilor pentru această platformă, atunci titlul Uncharted 4 este cu siguranță un joc care vă va cuceri pe deplin. Ediția sa specială este acum vândută de către eMAG la prețul de 149 lei și include pe lângă jocul în sine și un album grafic, stickere Naughty Dog și Pirate Sigil, o carcasă metalică de colecție și puncte pentru deblocarea unui conținut nou în multiplayer și upgrade-uri pentru personaj.

Pentru lista completă a reducerilor aduse de eMAG în perioada 17 - 19 ianuarie puteți consulta oferta de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×