Samsung Galaxy B, primul smartphone cu ecran fără margini?!

2.663 ori
<b>Samsung Galaxy B, primul smartphone cu ecran fără margini?!</b>încă dinainte de apariția lui iPhone 4S circulau zvonuri cu privire la debutul unui telefon cu ecran fără margini în viitorul apropiat. Se zvonea că "iPhone 5" va adopta acest design, dar până la urmă se pare că premiera a fost lăsată pe...

încă dinainte de apariția lui iPhone 4S circulau zvonuri cu privire la debutul unui telefon cu ecran fără margini în viitorul apropiat. Se zvonea că "iPhone 5" va adopta acest design, dar până la urmă se pare că premiera a fost lăsată pe mâna celor de la Samsung. Cele mai recente speculații afirmă că am putea vedea un model numit Galaxy B, produs de Samsung și lansat în trimestrul 3.

Acest Samsung Galaxy B ar veni cu un ecran fără margini, ceea ce ar permite încorporarea unui display de dimensiuni mai mari fără a sacrifica marimea device-ului. Imaginați-vă un telefon cu ecran de 5 inch care să aibă cam aceeași mărime ca și Galaxy Nexus. Sună bine, nu-i așa? Această idee nu este nouă și a fost deja aplicată pe alte produse precum ultrabook-ul LG Shuriken, sau Dell XPS 13, care încadrează un ecran de 13 inch în spațiul în care ar trebui să fie integrat de obicei un display de 11 sau 12 inch.

în ultimii ani am văzut tot mai multe HDTV-uri cu margini tot mai subțiri, deci de ce nu ar ajunge această tehnologie și pe micile ecrane de pe handseturi? Revenind la Galaxy B, zvonurile afirmă că acest telefon este în proces de dezvoltare de ceva vreme și pentru ca va sosi în trimestrul 3 mă aștept ca el să includă un CPU quad core, o cameră puternică și LTE. Singura margine pe care o va avea acest device va fi cea superioară, menită să includă camera frontală și difuzorul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×