Samsung Galaxy S III deja În teste la operatori, dar doar deghizat

1.074 ori
<b>Samsung Galaxy S III deja În teste la operatori, dar doar deghizat</b>După ce am aflat că Samsung Galaxy S III ar putea sosi în trimestrul 3 și că va avea un buton Home fizic, descoperim astăzi că telefonul e deja în teste la operatori. Se pare că formă sa reală a fost "ascunsă" de un design generic, conform...

După ce am aflat că Samsung Galaxy S III ar putea sosi în trimestrul 3 și că va avea un buton Home fizic, descoperim astăzi că telefonul e deja în teste la operatori. Se pare că formă sa reală a fost "ascunsă" de un design generic, conform celor de la Redmondpie.

Samsung a procedat exact ca Apple, care trimite în teste operatorilor prototipuri deghizate, astfel încât forma și lookul lor să nu fie depistata. Haideți să vă explic, în cazul în care v-am indus în eroare: imaginați-vă un terminal dreptunghiular banal, un telefon pe care l-ați ignora de obicei, dar în interiorul său sunt componentele hardware ale lui Galaxy S III și rulează exact softul acestui smartphone. Ei bine operatorii testează aceste prototipuri înainte de lansare, dar și asta e motiv de scăpări și video-uri hands on, evident cu riscul concedierii angajaților care riscă.

Samsung și Apple ar face orice numai să nu scape un produs nelansat încă într-o formă oarecare. în plus, asta le dă ceva timp în plus producătorilor să mai facă ultimele ajustări de design, dacă tot am auzit că Samsung a ezitat să implementeze un buton Home fizic pe noul său telefon. Revenim la zvonurile despre Galaxy S III, ei bine acesta rămâne în continuare în cărți drept un telefon cu ecran de 4.8 inch, dar a apărut și variabilă rezoluție 1080p, procesor quad core Exynos și a rămas în discuție și camera de 8 megapixeli, plus conectivitate LTE.

Voi cum credeți că va arăta următorul model Galaxy S?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×