Samsung Galaxy S8 îşi dezvăluie wallpaper-urile stock, pe care le privim cu precauţie; Se pot descărca de aici

3.777 ori
<b>Samsung Galaxy S8 îşi dezvăluie wallpaper-urile stock, pe care le privim cu precauţie; Se pot descărca de aici</b>Înainte ca fotografiile cu ambalajul de retail destinat lui Samsung Galaxy S8 să apară pe web, avem astăzi ocazia să vedem câteva dintre wallpaper-urile stock ce vor sosi la pachet cu noul handset. Acestea par a fi destul de credibile la prima vedere, dar

După o avalanşă de scăpări legate de specificaţii, design şi tot soiul de funcţii ale modelelor Galaxy S8, azi avem un leak ceva mai modest. E vorba despre o serie de wallpaper-uri pentru noul flagship, privite totuşi cu precauţie, pentru că nu putem garanta 100% că de pe S8 provin.

Wallpaper Samsung Galaxy S8 Wallpaper Samsung Galaxy S8

Telefoanele S8 şi S8+ vor fi anunţate pe 29 martie la nivel internaţional şi primesc şi un eveniment local de debut pe 30 martie, în România. Am văzut în ultima săptămână şi scăpări de iconuri, widgeturi şi launcher pentru aceste terminale şi eram familiarizaţi cu butoanele lor virtuale inedite de ceva vreme. Cât despre wallpaper-urile stock, ele merg ca de obicei pentru Samsung pe nuanţe de albastru.

Wallpaper Samsung Galaxy S8 Wallpaper Samsung Galaxy S8

Apare şi un wallpaper roşu de dragul schimbării, dar avem si alte variante de culoare pentru cele stas. Remarcăm aici ceea ce pare a fi silueta cifrei 8 şi Samsung a renunţat la abordarea "acvatică" a precedentelor wallpaper-uri. Rezoluţia imaginilor este de 2560 x 1440 pixeli, ceea ce ne şi duce cu gândul la un fake, mai ales că Samsung ar putea include panouri WQHD+ aici, care să  depăşească rezoluţia Quad HD standard, după modelul lui LG G6 spre exemplu.

Între timp puteţi descărca aceste wallpaper-uri de aici, cu extra variante de culoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×