Samsung Galaxy S9 primeşte cea mai mare distincţie acordată de DisplayMate: A+

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.990 ori
<b>Samsung Galaxy S9 primeşte cea mai mare distincţie acordată de DisplayMate: A+</b>Continuă premiile strânse de Samsung Galaxy S9 şi S9+, de această dată cu o distincţie pentru ecran. Celebra autoritate DisplayMate i-a acordat calificativul A+ lui Samsung Galaxy S9 pentru calitatea ecranului său.

Continuă premiile strânse de Samsung Galaxy S9 şi S9+, de această dată cu o distincţie pentru ecran. Celebra autoritate DisplayMate i-a acordat calificativul A+ lui Samsung Galaxy S9 pentru calitatea ecranului său.

În general display-urile de pe telefoanele Samsung au fost apreciate pentru calitatea lor, dar nu au ajuns niciodată la acest grad de perfecţiune până acum. Ecranul lui S9 are aceleaşi date ca şi cel de pe S8, cel puţin pe hârtie: 5.8 inch, Infinity Display, 18.5:9, Quad HD+, Super AMOLED. DisplayMate consideră totuşi că acurateţea culorilor este extrem de aproape de perfecţiune, iar calibrarea din fabrică a fost îmbunătăţită.

Luminozitatea ar ajunge la 1130 de unităţi nits, un salt cu 10% faţă de Galaxy S8. Apoi avem şi funcţia Super Dimming Mode, senzori duali pentru lumina ambientală în faţă şi spate, suport HDR şi clasicele moduri AMOLED Cinema, Photo şi altele de gen. Trebuie subliniat că acesta este cel mai bun display testat vreodată de către DisplayMate pe vreun telefon sau tabletă.

Evaluarea DisplayMate a descoperit şi că gradul de reflexie a luminii de pe panoul de ecran este de doar 4.4%, cel mai mic măsurat pe un telefon. Găsiţi aici toată analiza DisplayMate şi recordurile stabilite de flagship-ul Samsung. Recent şi Galaxy S9+ s-a ales cu o distincţie DxOMark pentru cea mai bună cameră testată până acum.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×