Samsung Galaxy S9 primeşte o actualizare software care îi rezolvă din bug-uri; Iată despre ce e vorba

1.866 ori
<b>Samsung Galaxy S9 primeşte o actualizare software care îi rezolvă din bug-uri; Iată despre ce e vorba</b>Cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, smartphone-urile recent anunțate pe piață se livrează și cu câteva bug-uri la pachet, probleme care sunt rapid rezolvate de către companii precum se întâmplă și în cazul de față cu cei de la Samsung

Samsung Galaxy S9 şi Galaxy S9+ ajung în magazine de abia mâine, deci pe ultima sută de metri e momentul pentru bug fix-uri şi patch-uri. Telefoanele au primit o actualizare de firmware în această săptămână, care se axează pe cameră şi securizarea biometrică.

Actualizarea e cunoscută sub numele de cod "G960U1UEU1ARBG" şi ocupă în jur de 286.1 MB. Sunt 2 variante pentru instalare aici: fie solicitaţi actualizarea manual, fie aşteptaţi să se descarce automat peste noapte. Samsung a actualizat stabilitatea funcţiei Face Unlock, deblocare facială care deja ne mulţumea prin viteza sa, pe care o considerăm superioară celei oferite de Face ID pe iPhone X.

Galaxy S9 Update

După cum ştiţi Samsung a lansat o funcţie nouă pe S9, care se numeşte Intelligent Scan şi combină identificarea facială cu scanarea de iris. A doua îmbunătăţire adusă de actualizare are legătură cu camera lui S9, care devine la rândul său mai stabilă la nivel de software. Ce am remarcat la testele noastre cu o unitate prototip este că e foarte uşor să dai swipe aiurea printre opţiunile camerei şi să ajungi la altă funcţie decât cea dorită.

Posibil să dai swipe spre camera selfie sau spre alt mod de captură când vrei să focalizezi sau să umbli la expunere apăsând pe ecran. E de apreciat că se mişca Samsung atât de repede cu actualizările lui S9, după ce posesorii de S8 au aşteptat Oreo foarte multe luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×