Samsung Galaxy S9 va folosi un "Ai UX" aplicat peste Android şi bazat pe inteligenţă artificială

2.494 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va folosi un "Ai UX" aplicat peste Android şi bazat pe inteligenţă artificială</b>Apar din ce în ce mai multe detalii despre flagship-ul Samsung Galaxy S9 și tindem să credem zvonurile ce vorbesc despre o lansare mai timpurie a terminalului. Astăzi aflăm că telefonul va avea aplicat peste Android o interfață numită

Cum Samsung Galaxy S9 ar trebui (teoretic) să intre în producţie luna viitoare, au început să apară tot mai multe detalii despre terminal. Printre ele se număra azi şi informaţii despre interfaţa sa, care aparent va pune mare accent pe AI.

Samsung a confirmat câteva detalii în cadrul unui eveniment de lansare a lui Bixby Voice, organizat în China. Reţineţi că Samsung nu este singura pe această piaţă, pentru că şi Huawei şi Apple au pariat pe "neural processing" şi AI pe cele mai noi terminale ale lor. Ce a reieşit din evenimentul Samsung? Că Galaxy S9 ar putea include un UX rebranduit în Galaxy „Ai UX”.

Flagship-ul viitor ar trebui să aibă propria unitate de procesare neurală (NPU), asociată celui mai nou procesor Exynos sau Snapdragon. Ştim că Samsung a investit în DeePhi Tech, un startup ce lucrează cu tehnologii AI şi care se află în China. În plus, sud coreenii au mai investit 30 de milioane de dolari în compania britanică Graphcore, tot din zona AI.

Toate aceste mutări ar putea avea de-a face cu o cameră pentru detecţia adâncimii imaginii, care va îmbunătăţi recunoaşterea facială de pe Galaxy S9. Posibil sa vedem un rival pentru Face ID chiar la anul. Nu suntem foarte siguri legat de numele "Ai UX" totuşi, pentru că Samsung a rebranduit deja interfaţa sa în Samsung Experience cu un an în urmă, deci ar fi prea curând pentru un re-rebranding. Judecând după acel logo cu o inimioară şi un bec pentru cuvântul "Ai" deducem că va exista o puternică integrare cu soluţiile smart home, Internet of Things, dar şi cu cele medicale şi de fitness.

Iar Bixby se va afla în centrul lor pentru a ne ghida printre informaţii.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×