OnePlus 5T primeşte testele clasice de anduranţă JerryRigEverything: zgâriat, îndoit şi ars şi tot funcţionează (Video)

1.061 ori
<b>OnePlus 5T primeşte testele clasice de anduranţă JerryRigEverything: zgâriat, îndoit şi ars şi tot funcţionează (Video)</b>Pe mâna lui JerryRigEverything a ajuns rapid și flagship-ul OnePlus 5T, terminal pe care îl vedem astăzi supus unor teste de rezistență. Vedem cum rezistă produsul la îndoire, la zgâriere, dar și la contactul cu flacăra și ne convingem

Dacă în ultimii ani mai vedeam câte un telefon codaş care se îndoia prea uşor sau eventual se zgâria mult prea uşor, eventual dezvăluind că metalul sau e acoperit cu plastic, 2017 a fost un an de şomaj pentru JerryRigEverything. Nu că ar fi stat degeaba, dar nu prea a avut telefoane pe seama cărora să cârcotească. Acum i-a sosit pe masa de "tortură" OnePlus 5T, care a fost imediat supus îndoirii, arderii şi zgârierii.

OnePlus 5T

Anunţat săptămâna trecută, terminalul aduce o schimbare de format pentru seria de telefoane OnePlus, prin trecerea la un ecran 18:9 cu muchii înguste. Creşte şi diagonala, iar în mare construcţia şi designul ar trebui să fie la fel ca la OnePlus 5, deci nu ar trebui să avem surprize. Jerry a subliniat că nici un telefon OnePlus nu i-a picat testele până acum.

OnePlus 5T

OnePlus 5T foloseşte un panou 2.5D Gorilla Glass 5, care se zgârie la nivelul 6, ca orice alt flagship din 2017 de altfel. Difuzorul pentru convorbiri are o protecţie metalică solidă, iar scannerul de amprente este acoperit cu ceramică, deci nu poate fi zgâriat, nici cu cutterul. În ce priveşte testul cu bricheta, ecranul Optic AMOLED rezistă 20 de secunde la flamă şi apoi devine alb şi nu îşi mai revine, lucru de aşteptat pentru un OLED.

La testul de îndoire, observăm o foarte uşoară "flexare" a terminalului, dar panoul de ecran nu se separă de rama metalică. Handset-ul trece cu brio toate probele şi singurul neajuns în ochii lui Jerry este lipsă de rezistenţă la apă, poate și cea a încărcării wireless. Ce urmează acum? DxoMark probabil şi o disecţie.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×