Producţia în masă a lui Samsung Galaxy S9 ar urma să înceapă în luna decembrie; Scanner-ul de amprente nu va fi integrat în display!

2.783 ori
<b>Producţia în masă a lui Samsung Galaxy S9 ar urma să înceapă în luna decembrie; Scanner-ul de amprente nu va fi integrat în display!</b>Potrivit unor noi zvonuri ajunse online se pare că producția în masă a lui Samsung Galaxy S9 ar urma să înceapă chiar din decembrie, lucru ce ne amintește de faptul că la un moment dat s-a vehiculat un debut al telefonului

Parcă aliniindu-se cu perioada în care se produce şi procesorul Qualcomm Snapdragon 845, Samsung ar urma să înceapă producţia flagship-ului Galaxy S9 luna viitoare. Informaţiile vin de la partenerii companiei, care ne informează şi cu privire la direcţia urmată în cazul scanner-ului de amprente.

Conform unei publicaţii din Coreea de Sud, Samsung a renunţat la integrarea scanner-ului de amprente în display, după cum bănuiam deja. Asta înseamnă că probabil îl vom vedea integrat în spate sau cine ştie, poate vedem o soluţie de compromis şi se află lateral, ca la Xperia-uri. Dacă se află în spate, acel scanner va fi mutat faţă de S8, pentru a evita atingerea din greşeală a lentilei camerei şi murdărirea sa, cum am păţit la flagship-ul de acest an de altfel.

De această dată flagship-ul din 2018 trece la o cameră duală în spate, probabil cu upgrade-uri faţă de ce am primit pe Note 8. Specificaţiile lui Galaxy S9 şi S9+ au fost deja finalizate şi producţia va începe în decembrie. Începe să sune tot mai probabila o prezentare oficială la CES 2018 în ianuarie, în locul unui debut în martie sau februarie, cum ar fi normal.

Integrarea senzorului pentru amprente în ecran ar fi fost amânată pentru Galaxy Note 9, asta dacă nu se renunţă de tot la acest mecanism, în favoarea unui rival pentru Face ID. Totuşi având în vedere că Apple a lucrat 5 ani la aşa ceva, probabil că şi Samsung mai are de lucru. Pe Galaxy S9 îl aşteptăm cu o cameră duală, procesor Snapdragon 845, 6 GB RAM şi un ecran de 5.8 sau 6.2 inch, foarte imersiv.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×