Samsung Galaxy Tab 3 8.0 În variantă 3G, e afișat În oferta Domo pentru un preț ȘOCANT de mic - 319 lei!

5.762 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 3 8.0 În variantă 3G, e afișat În oferta Domo pentru un preț ȘOCANT de mic - 319 lei!</b>Deși pare într-adevăr incredibil, tableta celor de la Samsung din seria Tab 3 - 3G, e afișat&nbsp;în oferta Domo -&nbsp;exclusiv online -&nbsp;pentru un preț mult, foarte mult - mai mic decât ceea ce cere concurența, 319 lei!&nbsp;Și dacă vă...

Deși pare într-adevăr incredibil, tableta celor de la Samsung din seria Tab 3 - 3G, e afișată în oferta Domo - exclusiv online - pentru un preț mult, foarte mult - mai mic decât ceea ce cere concurența, 319 lei! Și dacă vă gândiți să “săriți” cu card-urile, mai gândiți-vă. Probabil este vorba de o greșeală.

La acest preț, gradul de atractivitate este fără îndoială foarte înalt. Mai ales în condițiile în care vorbim de un produs ce oferă cam toate caracteristicile pe care orice fan al sistemului de operare și nu numai și le-ar dori. Oferind un design foarte plăcut, totuși fără a se-ndepărta de linia caracteristică a coreenilor, Galaxy Tab 3 în versiunea de 8-inch și cu 3G, țintă a ofertei Domo, vine în configurație Dual Core la 1.5 Ghz și cu un GPU Mali 400.

Modelul oferă o rezoluție de 1280 x 800 pixeli a ecranului și vine cu Android 4.2.2 pre-instalat. Pentru un preț prin comparație de aproape patru ori mai mic față de cel din oferta eMAG, tableta fără îndoială va atrage foarte mulți doritori. Și greșeală sau nu, suntem curioși cum vor răspunde cei de la Domo solicitărilor. Vă vom ține la curent legat de acest subiect, chiar și noi am plasat o comandă, rămâne de văzut dacă acesta va fi onorata de cei de la Domo!

Galaxy Tab 3 8.0 În variantă 3G, e afișat În oferta Domo pentru un preț ȘOCANT de mic - 319 lei!

Mulțumim Drăjneanu Gelu pentru pont!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×