Domo - Visul unei nopți de iarnă...

3.549 ori
<b>Domo - Visul unei nopți de iarnă...</b>Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă ca un magazin online să greșească prețul la un produs pus în vânzare! Cum gestionează aceștia situația însă, depinde de la caz la caz. în 2010 de exemplu, eMAG plătea din buzunarul propriu...

Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă ca un magazin online să greșească prețul la un produs pus în vânzare! Cum gestionează aceștia situația însă, depinde de la caz la caz. în 2010 de exemplu, eMAG plătea din buzunarul propriu 132.000 lei, pentru a contrabalansa diferența de preț între produsele comandate de clienți la preț eronat și prețul real al produselor comandate de aceștia.

Trecând peste faptul că cei de la Domo au hotărât să nu onoreze comenzile din acesta noapte (vă puteți pune la punct cu subiectul aici), avem câteva cifre concrete legat de volumul vânzărilor din cele 12 ore de "vis"! în momentul în care aici la mobilissimo.ro am depus comanda de  test  la ora 23 și cîteva minute, ID-ul tranzacției a fost 277948. Una dintre ultimele comenzi înainte ca la ora 9 și 10 minute să rezolve greșeală cei de la Domo, a fost înregistrată cu numărul 733155.

Comenzi Domo

Un calcul simplu ne indică faptul că în interval de aproximativ 12 ore, în noaptea trecută, s-au înregistrat peste 5200 de comenzi. Comenzi, atenție! Având acces la statistici de afiliat, am putut să calculăm o medie de unități cumpărate per comandă, iar cifra aproximativă este de 1,4 unități, asta înseamnă în jur de 7000 - 8000 de unități comandate, deci putem discuta de o posibilă pierdere de 8.000.000 lei (peste 1.750.000 euro), având în vedere prețul tabletei pe rafturile concurenței. Frumoasă cifră pentru o singură noapte! :)

Concluziile vă las să le trageți singuri, e cert însă faptul că era puțin probabil ca Domo să și onoreze comenzile la acest preț!

Cum am spus și în titlu: Visul unei nopți de iarnă...

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×