Samsung Galaxy Tab 7.7 Unboxing - cea mai evoluată tableta Samsung iese din cutie (Video)

3.219 ori
<b>Samsung Galaxy Tab 7.7 Unboxing - cea mai evoluată tableta Samsung iese din cutie (Video)</b>A ajuns și la noi în sfârșit Samsung Galaxy Tab 7.7, tableta cu specificațiile cele mai moderne din tot portofoliul Samsung. Vorbesc aici despre un device cu CPU Exynos dual core de 1.4GHz și un display Super AMOLED Plus de 7.7 inch. Tableta ne-a...

A ajuns și la noi în sfârșit Samsung Galaxy Tab 7.7, tableta cu specificațiile cele mai moderne din tot portofoliul Samsung. Vorbesc aici despre un device cu CPU Exynos dual core de 1.4GHz și un display Super AMOLED Plus de 7.7 inch. Tableta ne-a fost oferită în teste de către Quickmobile.ro, care vinde produsul la prețul de 1.979 lei.

Noi avem varianta 3G + WiFi de 16 GB, iar în cutia acestui device se afla atât cablul microUSB, încărcătorul, adaptorul pentru încărcător și o pereche de căști care arată bine. Terminalul reprezintă încă un format original, mai ales pentru Samsung, care a acoperit deja segmentele de 10.1 inch, 7 inch, 8.9 inch și 11.6 inch, conform zvonurilor. Până la prima tabletă quad core mă declar impresionat de acest model, dar înainte de un verdict vine o perioadă de testare de câteva zile.

Până acum pot spune că sunt mulțumit de captură camerei de 3 megapixeli, pe care deja am testat-o pe străzile înzăpezite ale Bucureștiului. Cum se descurcă tableta cu jocuri, socializare, browsing, filme și muzica aflați în recenzia completă!

Preț Samsung Galaxy Tab 7.7 în magazinele online:

Samsung Galaxy Tab 7.7 unboxing:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×