Probleme la MWC 2012? Greva transportatorilor din Spania ar putea afecta evenimentul

956 ori
<b>Probleme la MWC 2012? Greva transportatorilor din Spania ar putea afecta evenimentul</b>Sunt sigur că știți că ne apropiem de Mobile World Congress 2012, iar acest eveniment este cel mai mare din domeniul telecom/tehnologie/gadgets în fiecare an. Ca și anul trecut vom participa la showul tech din Barcelona prin persoana lui Zsolt,...

Sunt sigur că știți că ne apropiem de Mobile World Congress 2012, iar acest eveniment este cel mai mare din domeniul telecom/tehnologie/gadgets în fiecare an. Ca și anul trecut vom participa la showul tech din Barcelona prin persoana lui Zsolt, trimisul nostru care ne va furniza materiale video live de la fața locului. și iată că se ivește și o problemă care i-ar putea interesa pe cei ce participa la MWC.

Este vorba despre o grevă a transportatorilor care va afecta și Barcelona, orașul de baștină al MWC. Autoritățile care se ocupă de eveniment au asigurat că în cazul în care protestele nu se termină până atunci există un plan de rezervă, probabil autocare asigurate evenimentului, pentru transportul jurnaliștilor. Până să se ajungă la planul B, se vor întâlni ministrul spaniol al industriei, autorități locale, guvernul regional al Cataluniei și primăria orașului Barcelona pentru a propune soluții.

Sunt sigur că totul se va rezolva cu bine, iar Zsolt Tamassy și alți trimiși de la diferite site-uri, televiziuni și bloguri își vor găsi calea către conferințe, prezentări, standuri și momente de hands-on cu cele mai noi terminale quad core.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×