Samsung Galaxy Tab S 10.5 apare În noi imagini, vine cu un spate similar cu Galaxy S5

940 ori
<b>Samsung Galaxy Tab S 10.5 apare În noi imagini, vine cu un spate similar cu Galaxy S5</b>Tableta Super AMOLED Samsung Galaxy Tab S 10.5 e din nou subiect de scăpare și ca de obicei @evleaks e pe recepție și publică imaini cu acest device. Vă reamintesc că terminalul a apărut deja sub formă de specificații și într-o imagine...

Tableta Super AMOLED Samsung Galaxy Tab S 10.5 e din nou subiect de scăpare și ca de obicei @evleaks e pe recepție și publică imaini cu acest device. Vă reamintesc că terminalul a apărut deja sub formă de specificații și într-o imagine neclară cu ceva vreme în urmă.

Acum pesemne că ne apropiem de lansarea sa, de vreme ce apar imagini tot mai clare cu acest produs. Remarcăm difuzoarele stereo laterale, că în cazul lui Galaxy Note Pro 12.2 și spatele cu perforații, în stil Galaxy S5. De asemenea, Samsung Galaxy Tab S 10.5 are margini destul de subțiri ale ecranului, mai ales pentru o tabletă de peste 10 inch. Se observă și prezența unei camere în mijlocul zonei din spate, cu tot cu blitz.

Dacă ne luăm după imagini, acest device pare destul de subțire și ușor, dar butonul Home fizic e păstrat în continuare, flancat de cele două butoane capacitive. Remarcăm și prezența unui slot microSD, a unui port pentru încărcare și jack audio. E interesant și că interfața nu mai folosește acel Magazine UX aparent, ci e mai apropiată de cerințele și direcția Google. Vor fi oare tabletele Tab S lansate la Computex în această lună sau la evenimentul Premiere programat de Samsung pentru 12 iunie?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×