Samsung Glyde U940 lansat astazi de catre Verizon Wireless

Autor:  | Publicat în:  Verizon 2.258 ori
<b>Samsung Glyde U940 lansat astazi de catre Verizon Wireless</b>Operatorul Verizon Wireless a anuntat astazi lansarea telefonul Samsung Glyde SCH-U940, un slider dotat cu tastatura QWERTY orizontala, pe care-l puteti admira mai jos: Terminalul este unul fashion si va fi vandut la pretul de 249 de dolari cu un...

Operatorul Verizon Wireless a anuntat astazi lansarea telefonul Samsung Glyde SCH-U940, un slider dotat cu tastatura QWERTY orizontala, pe care-l puteti admira mai jos:

Terminalul este unul fashion si va fi vandut la pretul de 249 de dolari cu un abonament pe 2 ani si o reducere de 50 de dolari. Display-ul noului Samsung este un full touchscreen, iar lista sa de specificatii include o camera de 2 megapixeli, Bluetooth, browser full HTML, slot pentru carduri microSD si un display cu rezolutie de 240 x 440 pixeli. Glyde SCH-U940 opereaza in retele CDMA 1x 800/1900 MHz si EVDO si este dotat si cu o baterie de 1000 mAh care ofera 250 de ore de standby si 210 minute de convorbire.

Handsetul este creat pentru a fi compatibil cu aparatele auditive si include si un slot pentru carduri microSD, in cazul in care doriti sa beneficiati de spatiu de stocare pentru melodiile dumneavoastra preferate. Un dezavantaj al lui Glyde este faptul ca suporta doar serviciul V Cast Music si nu si V Cast TV, de vreme ce televiziunea mobila este cel mai nou trend printre smartphone-urile moderne.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×