Microsoft poate trai si fara Yahoo!, afirma Bill Gates

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.223 ori
<b>Microsoft poate trai si fara Yahoo!, afirma Bill Gates</b>Fondatorul Microsoft, Bill Gates a afirmat ieri intr-o conferinta la Tokio ca gigantul software isi va continua drumul, independent, construind o strategie Internet proprie, acum ca discutiile cu Yahoo au incetat. Gates a insistat asupra acestui aspect si...

Fondatorul Microsoft, Bill Gates a afirmat ieri intr-o conferinta la Tokio ca gigantul software isi va continua drumul, independent, construind o strategie Internet proprie, acum ca discutiile cu Yahoo au incetat.

Gates a insistat asupra acestui aspect si cu o zi inainte, in cadrul vizitei sale din Coreea de Sud. Associated Press ne informeaza ca Gates a remarcat faptul ca CEO-ul Microsoft Steve Ballmer a aruncat o privire in "ograda" Yahoo si ca prefera initiativele companiei sale. Ballmer afirma in acest weekend ca Microsoft isi va continua dezvoltarea si fara Yahoo, prin intermediul echipei sale talentate si a tranzactiilor strategice.

In ciuda parerii celor 2 oficiali, investitorii companiei sunt inca interesati de o fuziune cu Yahoo si considera ca aceasta mutare va avea totusi loc. Exista speculatii, conform carora cativa actionari principali ai Yahoo isi vor creste participatia in cadrul companiei, fortand o intelegere cu Microsoft. Va reamintim ca gigantul software a intrerupt discutiile cu Yahoo sambata, dupa ce a oferit 33 de dolari pe actiune companiei, in vreme ce reprezentantii sai cereau 37 de dolari.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×