Microsoft poate trai si fara Yahoo!, afirma Bill Gates

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.247 ori
<b>Microsoft poate trai si fara Yahoo!, afirma Bill Gates</b>Fondatorul Microsoft, Bill Gates a afirmat ieri intr-o conferinta la Tokio ca gigantul software isi va continua drumul, independent, construind o strategie Internet proprie, acum ca discutiile cu Yahoo au incetat. Gates a insistat asupra acestui aspect si...

Fondatorul Microsoft, Bill Gates a afirmat ieri intr-o conferinta la Tokio ca gigantul software isi va continua drumul, independent, construind o strategie Internet proprie, acum ca discutiile cu Yahoo au incetat.

Gates a insistat asupra acestui aspect si cu o zi inainte, in cadrul vizitei sale din Coreea de Sud. Associated Press ne informeaza ca Gates a remarcat faptul ca CEO-ul Microsoft Steve Ballmer a aruncat o privire in "ograda" Yahoo si ca prefera initiativele companiei sale. Ballmer afirma in acest weekend ca Microsoft isi va continua dezvoltarea si fara Yahoo, prin intermediul echipei sale talentate si a tranzactiilor strategice.

In ciuda parerii celor 2 oficiali, investitorii companiei sunt inca interesati de o fuziune cu Yahoo si considera ca aceasta mutare va avea totusi loc. Exista speculatii, conform carora cativa actionari principali ai Yahoo isi vor creste participatia in cadrul companiei, fortand o intelegere cu Microsoft. Va reamintim ca gigantul software a intrerupt discutiile cu Yahoo sambata, dupa ce a oferit 33 de dolari pe actiune companiei, in vreme ce reprezentantii sai cereau 37 de dolari.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×