Sony Ericsson P5 (Paris) isi face aparitia in sfarsit!

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.381 ori
<b>Sony Ericsson P5 (Paris) isi face aparitia in sfarsit!</b>Dupa o pleiada de poze "scapate" pe Internet, zvonuri, numiri si redenumiri ale modelului Sony Ericsson Paris, putem admira in sfarsit handsetul in primele imagini reale si confirmate. Va reamintim ca P5 si Paris sunt unul si acelasi terminal, iar anuntul...

Dupa o pleiada de poze "scapate" pe Internet, zvonuri, numiri si redenumiri ale modelului Sony Ericsson Paris, putem admira in sfarsit handsetul in primele imagini reale si confirmate. Va reamintim ca P5 si Paris sunt unul si acelasi terminal, iar anuntul sau oficial este foarte aproape.

Din pacate nu beneficiem si de informatii suplimentare despre acest super handset. Puteti observa ca avem de-a face cu un slider dotat cu slot pentru carduri M2, tastatura QWERTY (preluata de la Sony Ericsson M600), o camera de 5 megapixeli si o camera destinata videoconvorbirilor. Aceasta din urma este plasata in partea frontala a telefonului, iar privind cu atentie terminalul observam o tasta cu functii muzicale pe partea sa dreapta, folosita pentru a controla functiile bazate pe miscari si accelerometru.

Sony Ericsson P5

Din nefericire nu e nici urma de rotita de scroll in partea stanga a telefonului Paris, in ciuda faptului ca acest mecanism era standard la smartphone-urile Sony Ericsson. Pana acum stim, din precedentele informatii "scapate" de Sony Ericsson, ca P5 va rula UIQ 3.3 UI si va include GPS, WiFi si conectivitate HSDPA. Acum ramane doar ca telefonul sa fie anuntat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×