Samsung Google Nexus S, fotografiat din nou, rulează Android 2.3

1.965 ori
<b>Samsung Google Nexus S, fotografiat din nou, rulează Android 2.3</b>După ce Google Nexus S era doar un nume într-un portofoliu de retailer, urmașul lui Nexus S a început să ni se dezvăluie și am aflat că acest terminal este produs de Samsung și acum că va rula Android 2.3 Gingerbread. Noi imagini cu handsetul...

După ce Google Nexus S era doar un nume într-un portofoliu de retailer, urmașul lui Nexus S a început să ni se dezvăluie și am aflat că acest terminal este produs de Samsung și acum că va rula Android 2.3 Gingerbread.Noi imagini cu handsetul și-au făcut apariția pe web și le puteți vedea mai jos, dacă sunteți curioși.

XDA Developers este sursa acestor imagini, iar site-ul afirmă că Nexus S va sosi cu un display Super AMOLED 2 de 4 inchi,512MB RAM, procesor dual core și suport pentru captură video HD 720p. T-Mobile este operatorul ales pentru a pune în vânzare telefonul în SUA, dar nu știm încă și un preț pentru noul smartphone.

Speculațiile afirmă că vom asista la lansarea lui Android 2.3 la începutul lunii viitoare, acela fiind probabil și momentul debutului pentru noul telefon Google. Daca ați avea de ales între Sony PSP Phone și Nexus S, ce model ați cumpăra?

Samsung Google Nexus S, fotografiat din nou, rulează Android 2.3

Samsung Google Nexus S, fotografiat din nou, rulează Android 2.3

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×