Samsung GT-i9600 surprins rulând Android 4.3.2; Să fie Galaxy S4 Plus?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.329 ori
<b>Samsung GT-i9600 surprins rulând Android 4.3.2; Să fie Galaxy S4 Plus?</b>Se pare că seria Galaxy S4 e pe cale să devină uriașă, dacă ne luăm după ultimele zvonuri, care par să indice către existența încă unui model de acest gen. Un GT-I9600 a fost descoperit în lista celor de la AnTuTu, cu Android 4.3.2 la bord....

Se pare că seria Galaxy S4 e pe cale să devină uriașă, dacă ne luăm după ultimele zvonuri, care par să indice către existența încă unui model de acest gen. Un GT-I9600 a fost descoperit în lista celor de la AnTuTu, cu Android 4.3.2 la bord.

Numele de cod GT-I9600 indică în mod clar apartenența la terminalele Samsung și observăm și prezența unui procesor de 1.4 GHz. Scorul este unul relativ modest, de 15.000 de puncte și cei care sunt cârcotași și sunt la curent cu numele de cod Samsung vor putea crede că acesta este "succesorul lui Galaxy S4". Cum e prea devreme pentru așa ceva, nu ne putem gândi decât la un Galaxy S4 Plus.

Evident se poate să fie vorba de Galaxy S4 Active sau S4 Zoom, varianta ultrarezistenta respectiv cea cameraphone a lui S4. Cea mai banală teorie sună cam așa: întreaga poveste e o farsă și continuăm să așteptăm Computex 2013 și evenimentul Samsung Premiere de pe 20 iunie, pentru alte lansări. Opinii? Păreri? Ce ar putea fi acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×