Poze in premiera cu un iPod Nano “ingrasat”

1.420 ori
<b>Poze in premiera cu un iPod Nano &ldquo;ingrasat”</b>O serie de imagini care ne prezinta un iPod mai robust decat cel standard sunt disponibil online de cateva zile, iar site-urile de profil nu au ezitat sa le catalogheze drept zvonuri. Nimic nou pana acum, nu-i asa? Totusi lucrurile s-au complicat atunci...

O serie de imagini care ne prezinta un iPod mai robust decat cel standard sunt disponibil online de cateva zile, iar site-urile de profil nu au ezitat sa le catalogheze drept zvonuri. Nimic nou pana acum, nu-i asa?

Totusi lucrurile s-au complicat atunci cand echipa legala Apple a cerut celor de la Gizmodo sa scoata de pe site aceste imagini, confirmandu-le astfel autenticitatea. Printre aceste poze se numara si cea de mai sus, dar nu suntem inca siguri daca noul iPod va arata astfel sau va fi complet diferit. Totusi, intreaga poveste a capatat brusc mai multa credibilitate datorita implicarii celor de la Apple si a renuntarii la imagini.

Tot pe lista zvonurilor gasim si o serie de feature-uri ale noului iPod, care se pare ca va fi disponibil in 2 variante: una de 8GB si una de 16G, suportand si playback video. De asemenea, se va renunta la denumirea “nano”, dar trebuie sa recunoastem ca aceste vesti nu sunt deloc surprinzatoare... Daca am fi avut de-a face cu un iPod touchscreen si widescreen, atunci ne-am fi declarat multumiti si nerabdatori sa vedem terminalul pe piata.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×