Smartphone-ul Samsung Z2 apare în baza de date a site-ului Zauba.com

773 ori
<b>Smartphone-ul Samsung Z2 apare în baza de date a site-ului Zauba.com</b>Cu toate că situația sistemului de operare Tizen este pusă sub semnul întrebării pentru moment, și asta datorită partenerilor ce au renunțat la program, iată că Samsung continuă dezvoltarea de terminale ce se bazează pe această platformă software

Deși aflam de curând faptul că numărul de parteneri ai programului Tizen, au scăzut de la 10 la doar 3, iată că produsele ce se bazează pe acest sistem de operare continuă a fi dezvoltate. Detalii despre acest lucru apar prin intermediul site-ului Zauba.com ce urmărește importurile ajunse în India.

Este vorba despre un nou smartphone numit Samsung SM-Z200F, terminal ce ar putea ajunge pe piață sub denumirea oficială de Samsung Z2. Aceasta rulează sistemul de operare Tizen OS, iar singura informație disponibilă este aceea că diagonala ecranului va fi de aproximativ 4 inch.

Ne așteptăm astfel la un pachet hardware entry-level compus dintr-un procesor quad-core, dintr-un chip de 1 GB memorie RAM și 8 sau 16 GB de stocare cu posibilitatea de atașare a unui card microSD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×