Palm a lansat Foleo, cel mai bun prieten al smartphone-ului tau!

Autor:  | Publicat în:  Palm 1.486 ori
<b>Palm a lansat Foleo, cel mai bun prieten al smartphone-ului tau!</b>Dupa cum mentionam intr-un articol anterior, Palm si-a anuntat noua linie de terminale, dintre care, cap de afis este Foleo, companionul ideal pentru orice smartphone. Foleo nu este doar un produs nou al celor de la Palm, ci parte a unei noi categorii de...

Dupa cum mentionam intr-un articol anterior, Palm si-a anuntat noua linie de terminale, dintre care, cap de afis este Foleo, companionul ideal pentru orice smartphone.

Foleo nu este doar un produs nou al celor de la Palm, ci parte a unei noi categorii de produse. Conform producatorului, terminalul este "companionul perfect pentru smartphone-ul tau". Acesta are marimea unui laptop si un ecran de 10 inch, dar si o tastatura standard si posibilitatea de a se conecta wireless la smartphone-ul tau.

Inca de la prima folosire a terminalului veti observa cat de usor este sa aduci pe ecran fereastra de email, printr-o singura apasare a unui buton. Foleo va va permite sa vizualizati documente Word, fisiere Excel, PDF si PowerPoint, chiar daca acestea sunt prezente sub forma de atasamente la mailuri. Bateria noului produs marca Palm dureaza 5 ore si trebuie sa mentionam ca terminalul se va sincroniza automat cu smartphone-ul utilizatorului (in timp real) cu ajutorul tehnologiei Bluetooth wireless. Va fi interesant sa observam cum va reactiona publicul vazand acest hibrid, nici notebook, nici UMPC.

Nu era scopul smartphone-urilor acela de a elimina necesitatea folosirii unui laptop? De ce am dori sa folosim inca un terminal, cand deja tintim catre functionalitate majora intr-un ambalaj mic? Palm Foleo a intrat pe piata la pretul promotional de 499 de dolari (in SUA) si puteti afla mai multe detalii despre acesta urmarind clipul video de mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×