Samsung I9300 NU este Galaxy S III, doar un nou model cu ecran AMOLED 720p de 4 inch

1.447 ori
<b>Samsung I9300 NU este Galaxy S III, doar un nou model cu ecran AMOLED 720p de 4 inch</b>După ce o lungă perioadă a domnit confuzia cu privire la numele de produs Samsung I9300, a fost clarificat în sfârșit faptul că acesta nu este Samsung Galaxy S III. La finalul lunii trecut aflăm că I9300 ar urma să vină în magazine la mijlocul...

După ce o lungă perioadă a domnit confuzia cu privire la numele de produs Samsung I9300, a fost clarificat în sfârșit faptul că acesta nu este Samsung Galaxy S III. La finalul lunii trecut aflăm că I9300 ar urma să vină în magazine la mijlocul lunii mai și că ar putea purta numele Galaxy M la lansare.

Aflați și că acest nou telefon va avea un display 720p de 4 inch, bazat pe tehnologia AMOLED. Alte dotări includ un procesor Samsung Exynos, un dual core de 1.4 GHz și un GPU Mali 400, plus 1 GB RAM și Android 4.0.3 ICS drept OS, deci terminalul va fi unul rezonabil și poate că ar merita parțial numele de Samsung Galaxy S II Plus, deoarece îi face ușoare upgrade-uri acestuia, în afară poate de diagonala ecranului. Nu avem încă un preț sau o dată de lansare, iar imaginile pe care le vedeți mai sus au ajuns pe web printr-o scăpare.

Văd că TouchWiz e în continuare în acțiune și avem și 3 butoane capacitive sub ecran, deja trademark pentru Android 4.0 ICS. E păcat că nu se menționează nimic de camera acestui device, care va fi cel mai probabil de 8 megapixeli, dar dacă avem un senzor de 5 MP la fel de bun ca și cel de pe Galaxy Nexus, nu va obiecta nimeni bănuiesc.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×