Samsung ar avea în teste două versiuni de Galaxy Note 6, inclusiv una cu un ecran curbat

1.716 ori
<b>Samsung ar avea în teste două versiuni de Galaxy Note 6, inclusiv una cu un ecran curbat</b>Samsung a uimit publicul în 2015, an în care aducea pe piață un smartphone cu display curbat, pe numele său Galaxy S6 Edge. A urmat și succesorul său, iar astăzi apar informații potrivit cărora ni se pregătește și o variantă cu display curbat pentru

Am văzut cu câteva zile în urmă o listă cu specificaţii asociata lui Samsung Galaxy Note 6, iar azi descoperim că Samsung ar avea de fapt în teste două versiuni ale acestui phablet. Interesant e că una dintre ele va avea ecranul curbat.

Samsung s-ar grăbi cu aceste teste de prototipuri, în ideea că aşteptăm o lansare în august, sau poate chiar iulie. Ideea unei versiuni a phabletului cu ecran curbat a apărut pentru că în 2016 nu vom avea şi un succesor pentru Galaxy S6 Edge+, deci Note 6 cel curbat îi va lua locul. Galaxy Note 6 va avea deci două variante, una cu ecran plat şi alta cu muchii curbate în stil Galaxy S7 Edge.

La ultima verificare, smartphone-ul apărea în scăpări cu un ecran Super AMOLED Quad HD de 5.8 inch, aceeaşi cameră Dual Pixel de 12 MP de pe Galaxy S7 şi S7 Edge, plus 6 GB RAM şi o baterie de 4000 mAh. La interior ar trebui să avem o nouă varianta de chipset Exynos 8 Octa, sau Qualcomm Snapdragon 823, 32 GB stocare şi slot microSD.

Note 6 ar putea chiar sosi cu Android N/Android 7.0 şi va avea cu siguranţă un stylus de nouă generaţie şi teoretic şi scanner de iris. Ar fi interesant să vedem şi moduri speciale de interacţiune ale stylusului cu muchiile curbate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×