Samsung INNOV8 i8510, un telefon cu camera de 8 megapixeli disponibil in Romania

2.273 ori
<b>Samsung INNOV8 i8510, un telefon cu camera de 8 megapixeli disponibil in Romania</b>Samsung INNOV8 i8510 unul dintre cele mai performante telefoane cu camera de pe piata internationala este disponibil in Romania in aceasta luna, prin intermediul Hat Group Co. Handsetul soseste cu o camera de 8 megapixeli si ofera o experienta deosebita...

Samsung INNOV8 i8510 unul dintre cele mai performante telefoane cu camera de pe piata internationala este disponibil in Romania in aceasta luna, prin intermediul Hat Group Co. Handsetul soseste cu o camera de 8 megapixeli si ofera o experienta deosebita de web browsing.

Camera noului Samsung foloseste functii precum detectarea zambetului, a fetei sau a clipitului pentru a asigura o calitate unica a imaginilor rezultate in urma fotografierii. INNOV8 permite si editarea imaginilor, fisierelor video si audio cu ajutorul softurilor Movie Maker si Story Board. Printre dotarile de mentionat ale terminalului se numara display-ul LCD de 2.8 inchi, memoria flash de 8 GB, slotul pentru carduri microSD de pana la 16 GB si bateria de 1200 mAh.

Samsung Innov8

Daca fotografierea nu va este de ajuns, va puteti uita la filme pe acest telefon, care decodeaza fisiere media in format DivX, WMV, Real Player si MPEG4, sau va puteti juca titluri gen Asphalt si FIFA 08. In ce priveste navigarea web, ea se realizeaza cu ajutorul tastelor directionale si a unui mouse optic, care imita perfect experienta de pe PC. Nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu viteza conexiunii, deoarece handsetul dispune atat de suport WiFi, cat si de HSDPA de mare viteza.
 
In cele din urma, trebuie sa aflati ca INNOV8 soseste si cu un GPS si OS-ul Symbian V9.3, S60 3rd Edition Feature Pack 2 si va fi disponibil prin operatorii locali Vodafone, Orange si Cosmote.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×