iPhone 3G va schimba piata televiziunii mobile

1.200 ori
<b>iPhone 3G va schimba piata televiziunii mobile</b>Acum ca lansarea lui iPhone 3G este iminenta, Apple are sansa de a-si creste impactul pe piata televiziunii mobile, sau cel putin asa afirma analistii din domeniu. iPhone ar putea chiar deveni un terminal ideal pentru livrarea continuturilor video in...

Acum ca lansarea lui iPhone 3G este iminenta, Apple are sansa de a-si creste impactul pe piata televiziunii mobile, sau cel putin asa afirma analistii din domeniu. iPhone ar putea chiar deveni un terminal ideal pentru livrarea continuturilor video in viitor, folosind standardul de televiziune mobila DVB-H, acum disponibil in numeroase tari.

Multi operatori ofera deja servicii TV, folosind streaming 3G, dar problema acestora este lipsa de acoperire, calitatea proasta a transmisiunilor si limitarile tehnologiei 3G. Cercetarile arata ca numerosi posesori de iPhone au accesat continuturi video si TV, iar noua versiune a terminalului va creste cu siguranta numarul acestora. De ce are nevoie iPhone pentru a fi terminalul TV perfect? De un display widescreen de calitate, memorie interna crescuta si un consum mai scazut al bateriei.

Apple va trebui sa furnizeze servicii TV special pentru iPhone, sau sa incheie contracte cu firme care ofera deja astfel de servicii. iTunes Store ar fi o idee buna, de vreme ce include un catalog cu 600 de programe TV si peste 1500 de filme. Inainte ca serviciile TV sa explodeze trebuie sa luam in calcul faptul ca s-au vandut 5.4 milioane de iPhone-uri, din iunie 2007 pana in martie 2008, putin fata de asteptarile Apple. Acest numar a fost determinat de politica producatorului, care a vandut handsetul prin intermediul unui singur operator in fiecare tara. Recent, politica s-a schimbat, astfel ca iPhone a inceput sa fie disponibil in numeroase tari noi, printre care si Japonia si nu doar printr-un singur operator.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×