Smartphone-ul pliabil Samsung va fi prezentat oficial astăzi! Iată cum poți urmări evenimentul live de la ora 20:00 (ora României)

2.626 ori
<b>Smartphone-ul pliabil Samsung va fi prezentat oficial astăzi! Iată cum poți urmări evenimentul live de la ora 20:00 (ora României)</b>În această seară de la ora 20:00, Samsung are programat un eveniment special de presă - un keynote în cadrul căruia va prezenta oficial primul smartphone pliabil din portofoliu. Am aflat recent că acesta s-ar putea numit Galaxy Flex

Astăzi sud-coreenii de la Samsung au programat un eveniment keynote deosebit în cadrul Conferinței Dezvoltatorilor, show ce va marca dezvăluirea primului smartphone pliabil din portofoliu. Compania a dezvăluit recent că va prezenta pe scenă UI-ul device-ului și că va dezvălui în premieră și imagini ale modelului prototip, urmând ca lansarea propriu-zisă să vină undeva în prima parte a anului viitor. 

Potrivit informațiilor apărute în presă, sud-coreenii lucrează la acest dispozitiv de mai bine de 5 ani, fiind vehiculat faptul că ar avea o diagonală de aproximativ 7.3 inch atunci când este deschis. Va funcționa și în modul pliat, iar dotările hardware nu vor fi dezvăluite astăzi din păcate.

Am mai auzit și faptul că prin prezentarea prototipului de astăzi, Samsung vrea să obțină feedback de la dezvoltatori cu privire la modul în care este implementat UI-ul și totodată cu privire la design. Dacă aveți liber programul în această seară, aflați că de la ora 20:00 (ora României), Samsung va transmite evenimentul live pe YouTube, clipul fiind afișat și mai sus!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×