Samsung lanseaza telefonul BlackJack III in Coreea de Sud

1.681 ori
<b>Samsung lanseaza telefonul BlackJack III in Coreea de Sud</b>Dupa ce va ofeream noi detalii despre mult-asteptatul Samsung BlackJack III, aflam ca acest handset tocmai a fost lansat in Coreea de Sud. Telefonul poarta numele de SCH-M480, dar este cunoscut si ca BlackJack III sau Ultra Messaging 2. Noul BlackJack a...

Dupa ce va ofeream noi detalii despre mult-asteptatul Samsung BlackJack III, aflam ca acest handset tocmai a fost lansat in Coreea de Sud. Telefonul poarta numele de SCH-M480, dar este cunoscut si ca BlackJack III sau Ultra Messaging 2.

Noul BlackJack a fost lansat prin intermediul operatorului SK Telecom la un pret de 592 de dolari. Terminalul ruleaza OS-ul Windows Mobile 6 Professional si face ca modelul Samsung i780 sa para invechit. La urma urmei nu putem compara un terminal cu HSDPA, WiFi si camera de 2 megapixeli cu unul cu aGPS, o camera de 3 megapixeli, procesor de 528 MHz si WiFi plus HSDPA.

BlackJack III nu este chiar succesorul direct al lui II, de vreme ce acesta din urma ruleaza Windows Mobile Standard, dar am putea vedea numerosi utilizatori optand pentru upgrade, cel putin cei din reteaua AT&T. Intre timp, aflam via Boy Genius Report ca operatorul american va lansa o varianta a lui BlackJack III in luna octombrie a acestui an. Intre timp va puteti consola cu variantele de culoare albastra si roz ale lui BlackJack II, proaspat lansate azi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×