Samsung F480 devine dual SIM-ul D988 in China

2.432 ori
<b>Samsung F480 devine dual SIM-ul D988 in China</b>Numit Tocco in Marea Britanie, Player Style in Franta si acum D988 in China, Samsung F480 este acum un dual SIM care va avea succes in Asia. De ce? Pentru ca stim ca in general handseturile dual SIM dau lovitura pe acest continent. Samsung F480/D988...

Numit Tocco in Marea Britanie, Player Style in Franta si acum D988 in China, Samsung F480 este acum un dual SIM care va avea succes in Asia. De ce? Pentru ca stim ca in general handseturile dual SIM dau lovitura pe acest continent.

Samsung F480/D988 soseste cu o camera de 5 megapixeli cu autofocus, iar dezavantajul principal al acestui handset este lipsa conectivitatii 3G. Marii producatori au transformat lansarea telefoanelor dual SIM intr-o moda sau macar dotarea handseturilor populare cu inca un locas pentru SIM. Dupa ce Motorola a luat o decizie similara, iata-i si pe cei de la Samsung procedand la fel.

Partea proasta (pentru noi, europenii) este faptul ca aceste terminale sunt destinate pietei din China, in vreme ce America si Europa vad destul de rar lansari de acest gen. Se poate spune la fel si despre tunerele TV, un standard pe telefoanele asiatice, dar un feature rar intalnit in cazul handseturilor lansate in Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×