Interfata touch Nokia S60 ni se dezvaluie

Autor:  | Publicat în:  Symbian 2.619 ori
<b>Interfata touch Nokia S60 ni se dezvaluie</b>Cei de la Symbian Freak ne prezinta in premiera interfata touch a celei de-a cincea editii a platformei S60, intr-o serie de screenshoturi care indica felul in care va arata cel mai probabil ecranul unui viitor Nokia Tube. Interfata este compatibila atat...

Cei de la Symbian Freak ne prezinta in premiera interfata touch a celei de-a cincea editii a platformei S60, intr-o serie de screenshoturi care indica felul in care va arata cel mai probabil ecranul unui viitor Nokia Tube.

Interfata este compatibila atat cu atingerea cu ajutorul degetelor, cat si cu stylusul. Puteti observa 3 butoane in toolbar special create pentru a fi apasate cu degetul si pentru o mai buna navigare. Deocamdata putem doar sa judecam setarile display-ului, caci acestea sunt afisate pe ecranul terminalului pe care s-a testat interfata, in vreme ce restul capturilor de ecran sunt disponibile mai jos.

Trebuie mentionat un aspect foarte important al acestui update de platforma/interfata: rezolutiile VGA isi fac aparitia in sfarsit pe terminalele S60. In sfarsit fanii tehnologiei moderne vor putea admira un display de inalta rezolutie in format widescreen, cu ajutorul noii editii de S60. "Miezul" interfatei a ramas neschimbat, aratand ca un S60 FP2 UI ce a suferit cateva schimbari de design si a fost optimizat pentru input cu ajutorul stylusului si degetelor utilizatorului.

Pana la un clip video al unui telefon Nokia Tube folosind aceasta interfata, va lasam sa admirati imaginile "scapate", care dezvaluie potentialul platformei S60, in noua versiune.

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×