Samsung lansează versiunea albă pentru Galaxy S II HD LTE

2.347 ori
<b>Samsung lansează versiunea albă pentru Galaxy S II HD LTE</b>Nu știu dacă aveați cunoștință de Galaxy S II HD LTE. Este un smartphone comercializat în Coreea de Sud ce cred că în 2012 va fi adus și în Europa. Aduce un display SuperAMOLED de 4.65 inch cu rezoluție HD - identic cu cel de pe Samsung Galaxy...

Nu știu dacă aveați cunoștință de Galaxy S II HD LTE. Este un smartphone comercializat în Coreea de Sud ce cred că în 2012 va fi adus și în Europa. Aduce un display SuperAMOLED de 4.65 inch cu rezoluție HD - identic cu cel de pe Samsung Galaxy Nexus, dual-core la 1.5 GHz, 1 GB RAM, conectivitate LTE, Wi-Fi, etc.

Versiunea albă este identică în specificații tehnice cu cea lansată anterior. Mai aduce 16 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB, Android 2.3 Gingerbread, Adreno 220 GPU, cameră de 8 Megapixeli care filmează la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 2 Megapixeli, baterie 1.850 mAh, 130 gr și 9.5 mm grosime.

Samsung lansează versiunea albă pentru Galaxy S II HD LTE

Observați ce bine stă în mâna unei fete, un astfel de telefon. Testez Samsung Galaxy Nexus cu display identic și m-am adaptat rapid la display-ul de dimensiuni generoase. Am uitat să amintesc un lucru extrem de important. Acest model este disponibil doar în Coreea de Sud, dar sunt sigur că ar fi hit și în Europa. Poate că nu vor să canibalizeze vânzările lui Samsung Galaxy S II unde au interese mai mari. Procesorul de pe Galaxy S II HD LTE este de proveniență Qualcomm ca și acceleratorul grafic pe când la Galaxy S II au un procesor made by Samsung.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×