iMeetupbucuresti la ediția a doua: discuții despre iGadgets, cadouri și păreri despre viitorul Nokia cu Windows Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Meetup 3.468 ori
<b>iMeetupbucuresti la ediția a doua: discuții despre iGadgets, cadouri și păreri despre viitorul Nokia cu Windows Phone (Video)</b>iMeetupbucuresti a ajuns la ediția a doua, în cadrul căreia s-au întâlnit atât @iDantero, organizatorul evenimentului, cât și un redactor Mobilissimo, Alex și câțiva amici pasionați de iGadgeturi și nu numai. La eveniment au fost disponibile...

iMeetupbucuresti a ajuns la ediția a doua, în cadrul căreia s-au întâlnit atât @iDantero, organizatorul evenimentului, cât și un redactor Mobilissimo, Alex și câțiva amici pasionați de iGadgeturi și nu numai. La eveniment au fost disponibile device-uri de la evoMAG și anume Amazon Kindle Fire și HTC Radar, iar de la Mobilissimo.ro Nokia Lumia 800 și Samsung Galaxy Tab 8.9.

întrunirea a fost una amicală, pe bază de schimb de impresii, analiză atentă a lui Lumia 800 și câteva pahare de bere/suc. Toți cei prezenți au admirat designul telefonului Nokia, dar nu prea au fost impresionați de software-ul său și nu îi dau mari șanse lui Windows Phone pe viitor. Totuși, o impresie bună a făcut Hubul People și felul în care integrează mijloacele de socializare. Amazon Kindle Fire a fost neglijat de-a lungul reuniunii, în favoarea lui Samsung Galaxy Tab 8.9, jucăria lui Erwin de la Mobilissimo.ro, pe care a prins-o la preț bun de Black Friday.

și Galaxy Tab 8.9 a fost criticat pentru lagul interfatei TouchWiz, iar tableta a fost la un pas să fie testată pentru rezistența lui Gorilla Glass folosind un cuțit, dar a scăpat neatinsă. A existat și un moment surpriză, în care DGSM Shop a oferit cadouri celor prezenți și posesori de iPhone 4 sau 4S: 10 bumpere și 10 folii de protecție pentru iDevice-urile lor. Pe masa din Hard Rock Cafe, locul acestei întâlniri se mai aflau două MacBook Pro, ale lui Andrei Nanu și Laura Musuroaea, plus un iPad 2 de 32 GB cu 3G și husa Griffin, al lui Bogdan Popescu.

Urmează cel mai probabil o întrunire la primavară și poate chiar un joc amical de poker, după cum s-a discutat la un moment dat. și o întrebare a fost pusă la finalul acestei întrunirii: oare fanii Android de ce nu își fac un Droidmeetupbucuresti?

Lista celor prezenți: Dan Paul (@iDantero), Andrei Nanu (@andreinanu), Laura Musuroaea (@lauramusuroaea), Marius Florentin (@pitysoft), Bogdan Popescu (bogdannpopescu) Radu (@radu_h), @dgsm_shop, Sorin Gae (@virinel), Demi Buraga (@demiburaga), Mircea Popp (@mirceapopp), Cristi Ivan (@menetz), Cosmin Dinu (@cosmindinu), Alexandru Stanescu (@alexstanescu), Daniel Ciochina (@mrmctano)

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×