iMeetupbucuresti la ediția a doua: discuții despre iGadgets, cadouri și păreri despre viitorul Nokia cu Windows Phone (Video)

3.638 ori
<b>iMeetupbucuresti la ediția a doua: discuții despre iGadgets, cadouri și păreri despre viitorul Nokia cu Windows Phone (Video)</b>iMeetupbucuresti a ajuns la ediția a doua, în cadrul căreia s-au întâlnit atât @iDantero, organizatorul evenimentului, cât și un redactor Mobilissimo, Alex și câțiva amici pasionați de iGadgeturi și nu numai. La eveniment au fost disponibile...

iMeetupbucuresti a ajuns la ediția a doua, în cadrul căreia s-au întâlnit atât @iDantero, organizatorul evenimentului, cât și un redactor Mobilissimo, Alex și câțiva amici pasionați de iGadgeturi și nu numai. La eveniment au fost disponibile device-uri de la evoMAG și anume Amazon Kindle Fire și HTC Radar, iar de la Mobilissimo.ro Nokia Lumia 800 și Samsung Galaxy Tab 8.9.

întrunirea a fost una amicală, pe bază de schimb de impresii, analiză atentă a lui Lumia 800 și câteva pahare de bere/suc. Toți cei prezenți au admirat designul telefonului Nokia, dar nu prea au fost impresionați de software-ul său și nu îi dau mari șanse lui Windows Phone pe viitor. Totuși, o impresie bună a făcut Hubul People și felul în care integrează mijloacele de socializare. Amazon Kindle Fire a fost neglijat de-a lungul reuniunii, în favoarea lui Samsung Galaxy Tab 8.9, jucăria lui Erwin de la Mobilissimo.ro, pe care a prins-o la preț bun de Black Friday.

și Galaxy Tab 8.9 a fost criticat pentru lagul interfatei TouchWiz, iar tableta a fost la un pas să fie testată pentru rezistența lui Gorilla Glass folosind un cuțit, dar a scăpat neatinsă. A existat și un moment surpriză, în care DGSM Shop a oferit cadouri celor prezenți și posesori de iPhone 4 sau 4S: 10 bumpere și 10 folii de protecție pentru iDevice-urile lor. Pe masa din Hard Rock Cafe, locul acestei întâlniri se mai aflau două MacBook Pro, ale lui Andrei Nanu și Laura Musuroaea, plus un iPad 2 de 32 GB cu 3G și husa Griffin, al lui Bogdan Popescu.

Urmează cel mai probabil o întrunire la primavară și poate chiar un joc amical de poker, după cum s-a discutat la un moment dat. și o întrebare a fost pusă la finalul acestei întrunirii: oare fanii Android de ce nu își fac un Droidmeetupbucuresti?

Lista celor prezenți: Dan Paul (@iDantero), Andrei Nanu (@andreinanu), Laura Musuroaea (@lauramusuroaea), Marius Florentin (@pitysoft), Bogdan Popescu (bogdannpopescu) Radu (@radu_h), @dgsm_shop, Sorin Gae (@virinel), Demi Buraga (@demiburaga), Mircea Popp (@mirceapopp), Cristi Ivan (@menetz), Cosmin Dinu (@cosmindinu), Alexandru Stanescu (@alexstanescu), Daniel Ciochina (@mrmctano)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×