Flagship-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc certificarea 3C în China

1.565 ori
<b>Flagship-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc certificarea 3C în China</b>Mai avem o lună și un pic până la debutul smartphone-urilor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, terminale din zona flagship ce vor tăia și mai mult din marginile panoului frontal. Înainte ca certificarea TENAA să sosească, avem ocazia să aflăm

Ne aflăm la aproximativ o lună distanță de lansarea lui Samsung Galaxy S9 și a fratelui său mai mare ce va fi cunoscut drept Galaxy S9+, două telefoane cu dotări de top și pretenții mari în ce privește partea de fotografiere. Am aflat zilele trecute detalii despre setup-urile foto, iar astăzi descoperim că cele două smartphone-uri de față au primit certificarea 3C în China care confirmă vânzarea produselor pe această piață.

Galaxy S9 3C

Este vorba despre modelele cu numele de cod SM-G9650/DS, SM-G9600/DS și SM-G9608/DS. Acesta din urmă este varianta de 5.8 inch ce va ajunge în Taiwan și după cum ni se indică aici, toate variantele dispun de slot dual-SIM. Alte informații nu sunt dezvăluite de această certificare din păcate, dar deja știm la ce să ne așteptăm în cazul acestui duo.

Varianta standard Galaxy S9 va avea o singură cameră foto în spate și 4 GB RAM, în vreme ce modelul mai mare se va bucura de 6 GB RAM și de o cameră duală foarte interesantă. Lansarea ar fi programată pentru 25 sau 26 februarie în Barcelona și precomenzile vor demara din 1 martie. La mijlocul primei luni de primăvară încep livrările și mă aștept ca varianta Plus să ajungă foarte aproape de pragul de 1000 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×