Flagship-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc certificarea 3C în China

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.488 ori
<b>Flagship-urile Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+ primesc certificarea 3C în China</b>Mai avem o lună și un pic până la debutul smartphone-urilor Samsung Galaxy S9 și Galaxy S9+, terminale din zona flagship ce vor tăia și mai mult din marginile panoului frontal. Înainte ca certificarea TENAA să sosească, avem ocazia să aflăm

Ne aflăm la aproximativ o lună distanță de lansarea lui Samsung Galaxy S9 și a fratelui său mai mare ce va fi cunoscut drept Galaxy S9+, două telefoane cu dotări de top și pretenții mari în ce privește partea de fotografiere. Am aflat zilele trecute detalii despre setup-urile foto, iar astăzi descoperim că cele două smartphone-uri de față au primit certificarea 3C în China care confirmă vânzarea produselor pe această piață.

Galaxy S9 3C

Este vorba despre modelele cu numele de cod SM-G9650/DS, SM-G9600/DS și SM-G9608/DS. Acesta din urmă este varianta de 5.8 inch ce va ajunge în Taiwan și după cum ni se indică aici, toate variantele dispun de slot dual-SIM. Alte informații nu sunt dezvăluite de această certificare din păcate, dar deja știm la ce să ne așteptăm în cazul acestui duo.

Varianta standard Galaxy S9 va avea o singură cameră foto în spate și 4 GB RAM, în vreme ce modelul mai mare se va bucura de 6 GB RAM și de o cameră duală foarte interesantă. Lansarea ar fi programată pentru 25 sau 26 februarie în Barcelona și precomenzile vor demara din 1 martie. La mijlocul primei luni de primăvară încep livrările și mă aștept ca varianta Plus să ajungă foarte aproape de pragul de 1000 euro.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×