Samsung oferă un teaser pentru noua generație de procesoare Exynos 9 ce va ajunge pe Galaxy S8

1.634 ori
<b>Samsung oferă un teaser pentru noua generație de procesoare Exynos 9 ce va ajunge pe Galaxy S8</b>În vreme ce smartphone-urile Samsung Galaxy S8 și S8+ vor fi livrate în anumite regiuni cu procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 835, pentru alte piețe se pregătesc modele cu chipset Exynos. Astăzi, compania sud-coreeană ne oferă un teaser pentru

Așa cum am văzut în ultimii ani, telefoanele din seria Galaxy S ajung în unele regiuni cu procesor Qualcomm la bord, iar în alte zone precum Europa cu chipset Exynos la interior. Acest lucru se va întâmpla acum și în cazul lui Galaxy S8, terminal care va fi anunțat oficial în cadrul unui eveniment de presă programat pentru data de 29 martie.

Un teaser pentru procesorul Exynos din seria 9 ajunge astăzi în mediul online, un chipset care aparent va fi dezvoltat pe procesul de 10nm și care va oferi 4 nuclee Samsung M2 tactate până la o frecvență de 2.5 GHz și alte 4 nuclee ARM A53 de 1.7 GHz. Ca unitate grafică vom avea aici un GPU Mali-G71. 

Pentru moment nu se cunosc alte detalii despre acest nou procesor, dar cu siguranță informațiile complete le vom primi cu doar câteva zile înainte de debutul lui S8, sau chiar în momentul evenimentului cu pricina. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×