O nouă fotografie reală cu LG G6 își face apariția online; avem parte de tehnologia Always-on Display

2.052 ori
<b>O nouă fotografie reală cu LG G6 își face apariția online; avem parte de tehnologia Always-on Display</b>Ne-a mai rămas aproximativ o săptămână de așteptare până la debutul lui LG G6, terminal care va trece la o diagonală de 5.7 inch și care urmează a opta pentru un procesor Snapdragon 821. Astăzi vedem handset-ul într-o nouă fotografie reale ce scoate la

Încă puțin și vom porni numărătoarea inversă până la startul târgului de tehnologie Mobile World Congress 2017 și totodată până la debutul unor terminale flagship precum LG G6. Acest din urmă handset este așteptat oficial în cadrul unui eveniment programat pentru data de 26 februarie în Barcelona, telefon ce își mai dezvăluie o caracteristică astăzi prin intermediul unei fotografii reale.

LG G6

Vedem în cazul de față varianta pe argintiu care nu arată deloc rău și în același timp nu putem să nu remarcăm faptul că ni se oferă tehnologia Always-on Display. Vom avea astfel în permanență pe ecran detalii despre procentul de încărcare al bateriei, ora exactă, data și notificările primite.

Se remarcă iarăși panoul frontal cu margini foarte înguste în jurul ecranului, dar și faptul că aceste colțuri ale sale sunt acum rotunjite și nu drepte ca la modelul din 2016. Pachetul său hardware ar urma să mai includă 3 sau 6 GB memorie RAM, o cameră foto duală și 64 sau 128 GB de stocare flash. Detaliile complete și posibil prețul de comercializare le vom afla pe data de 26 februarie!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×