Samsung ar avea probleme de producţie cu noile module de cameră destinate lui Galaxy S8

2.742 ori
<b>Samsung ar avea probleme de producţie cu noile module de cameră destinate lui Galaxy S8</b>De-abia ce am aflat care sunt senzorii foto utilizați de către Samsung pe modelele Galaxy S8 și Galaxy S8+ și deja apar vești nu tocmai fericite pentru evoluția producției. Aparent, sud-coreenii ar avea probleme de producție cu noile module foto

Se pare că Samsung s-ar fi lovit de probleme de producţie în cazul noului său flagship, Galaxy S8, la capitolul module de cameră cel puţin. Aflăm azi că există două surse pentru senzorii foto de la bord, Samsung şi Sony, dar asta nu îi scapă de griji pe sud coreeni. Furnizorul de module Patron nu se descurcă cu stocurile pentru toate modelele noi, conform publicaţiilor coreene.

Rata de eficiență a producţiei este mai mică de 70%, ceea ce înseamnă că se sare de 30 de produse defectuoase din 100 realizate. O rată de 80% e considerată necesară pentru un flux stabil de unităţi. Modelul Galaxy S8 de 5.8 inch combină camera frontală cu scannerul de iris, de aici şi problemele pentru producătorul Patron (a nu se confunda cu brandul de tequilla). De asemenea a nu se confunda senzorul de cameră produs de Sony/Samsung, cu întreg modulul, ce include și alte componente.

Patron este cel mai mare furnizor de module foto pentru Samsung. În schimb Galaxy S8+ foloseşte mecanisme separate pentru captura selfie şi scannerul de iris, realizate de Power Logics. Aceştia s-au mobilizat şi au crescut eficiența de producţia la peste 90% în această lună. Probabil că va interveni o altă companie pentru a compensa greul celor de la Patron, deşi e cam târziu cu o lună înainte de lansarea în magazine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×