Samsung Omnia 2 isi prezinta interfata (Video)

3.023 ori
<b>Samsung Omnia 2 isi prezinta interfata (Video)</b>Samsung Omnia 2 foloseste interfata TouchWiz 2.0, o alternativa la TouchFLO 3D-ul celor de la HTC, desi aceasta varianta de UI produsa de Samsung nu se poate compara cu cele HTC. Iata cum arata si se comporta meniurile lui Omnia 2 in diferite momente ale...

Samsung Omnia 2 foloseste interfata TouchWiz 2.0, o alternativa la TouchFLO 3D-ul celor de la HTC, desi aceasta varianta de UI produsa de Samsung nu se poate compara cu cele HTC. Iata cum arata si se comporta meniurile lui Omnia 2 in diferite momente ale utilizarii handsetului:

Din start aflam ca o functie noua a telefonului permite pornirea alarmei de trezire chiar si cu handsetul inchis. Observam apoi ca interfata este destul de fluida, dar lookul sau pare invechit, in special daca ne uitam la icon-uri. Utilizatorul va beneficia de o tastatura virtuala QWERTY, de una SureType sau de un pad numeric virtual in meniuri, in functie de preferinte.

Observam intai cum utilizatorul navigheaza prin meniul Calendar, trecand apoi prin widgeturi, pe care le veti apasa pe ecran pentru a le debloca si muta dupa pofta inimii. Apoi trecem prin meniul Inbox, care stocheaza atat SMS-uri, cat si mailuri, iar trecerea de la prima categorie la a doua se face printr-o miscare de "maturare" a ecranului.

Accelerometrul lui Omnia 2 permite intoarcerea ecranului, functie utila cand utilizatorul are de scris un email lung cu ajutorul tastaturii QWERTY afisate in format landscape. La un moment dat isi face aparitia si lagul, atat la trecerea din mod portrait in landscape, cat si la aparitia folderelor in timpul browsingului.

Interfata calculatorului este interesanta, in vreme ce meniul camerei e intuitiv, user-friendly, iar toate functiile touch sunt la indemana. In cele din urma, interfata media este una clasica, un soi de Coverflow de pe iPhone, dar mai prafuit.

[Via: Wmpoweruser.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×