Samsung Omnia 2 se lanseaza in septembrie cu Windows Mobile 6.5

2.269 ori
<b>Samsung Omnia 2 se lanseaza in septembrie cu Windows Mobile 6.5</b>Din cate stiam pana acum, Samsung Omnia 2 i8000 ar fi trebuit sa soseasca pe piata cu OS-ul Windows Mobile 6.1, dar si cu posibilitatea de a-l upgrada la versiunea 6.5 ulterior. Ei bine, se pare ca handsetul va fi lansat cu WM 6.5 din start. Cel putin...

Din cate stiam pana acum, Samsung Omnia 2 i8000 ar fi trebuit sa soseasca pe piata cu OS-ul Windows Mobile 6.1, dar si cu posibilitatea de a-l upgrada la versiunea 6.5 ulterior. Ei bine, se pare ca handsetul va fi lansat cu WM 6.5 din start.

Cel putin acesta va fi cazul versiunii Omnia 2 care va fi vanduta de catre operatorul A1 (mobilkom), cel mai mare din Austria. Handsetul va sosi pe piata in luna septembrie, dotat cu Windows Mobile 6.5, iar informatia este disponibila prin intermediul celor de la Microsoft Austria, deci este destul de sigura.

Nu e foarte clar daca Omnia 2 va fi lansat si in restul tarilor europene cu Windows Mobile 6.5 din start, sau daca va sosi mai devreme in restul Europei. Exista si zvonuri care afirma ca Omnia 2 va ajunge in SUA in aceasta luna, prin Verizon, dar pana la o confirmare oficiala, putem doar sa ne incredem in varianta austriaca.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×