HTC Hero costa 99 de euro in Spania, cu abonament Orange

Autor:  | Publicat în:  HTC 3.389 ori
<b>HTC Hero costa 99 de euro in Spania, cu abonament Orange</b>Desi Orange UK ofera handsetul HTC Hero gratuit, cu o serie de abonamente pe masura, Orange Spania a anuntat ca varianta sa de Hero va fi vanduta la pretul de 99 euro, cu abonament de 29 euro pe luna. Noul smartphone Android, cel de-al treilea produs de...

Desi Orange UK ofera handsetul HTC Hero gratuit, cu o serie de abonamente pe masura, Orange Spania a anuntat ca varianta sa de Hero va fi vanduta la pretul de 99 euro, cu abonament de 29 euro pe luna.

Noul smartphone Android, cel de-al treilea produs de HTC, va fi disponibil in Spania incepand cu saptamana viitoare si se pare ca precomenzile online au inceput deja, cu o reducere de 10 euro chiar. Va reamintim ca Hero este urmasul lui HTC G1 si Magic si vine cu un display touchscreen de 3.2 inchi, cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, WiFi, GPS, camera de 5 megapixeli si superba interfata HTC Sense.

Android 1.5 OS ruleaza pe acest terminal, care mai vine cu un jack audio de 3.5 mm si un display rezistent la amprente. HTC Hero va fi disponibil si deblocat in Spania, la finalul acestei luni, la pretul de 500 de euro. Banuim ca el va sosi cat de curand si in Romania, probabil la preturi similare.

[Via: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×