Samsung Omnia i900 intr-o recenzie marca MobileTechReview

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.942 ori
<b>Samsung Omnia i900 intr-o recenzie marca MobileTechReview</b>Omnia (in limba latina "tot") nu putea fi un nume mai bun pentru acest Samsung superdotat. Veti intelege de ce, aruncand o privire asupra recenziei celor de la MobileTechReview, care trec terminalul printr-o serie de teste: Descoperim un super handset...

Omnia (in limba latina "tot") nu putea fi un nume mai bun pentru acest Samsung superdotat. Veti intelege de ce, aruncand o privire asupra recenziei celor de la MobileTechReview, care trec terminalul printr-o serie de teste:

Descoperim un super handset dotat cu display touchscreen haptic WQVGA, suport quadband GSM (deblocat), 3G (doar in Europa), GPS, WiFi si Bluetooth. Pe lista sa de specificatii se afla si radio FM, certificare DivX, o camera de 5 megapixeli, procesor de 624 MHz, 8 sau 16 GB de memorie interna si un slot pentru carduri de memorie SDHC.

Pentru utilizatorii din SUA, lipsa conectivitatii 3G, disponibila doar in Europa va reprezenta un mare dezavantaj, dar si un bonus pentru Apple iPhone 3G. Handsetul este disponibil in SUA la pretul de 700 de dolari, dar doar la retailerii online si nu prin operatorii de peste Ocean. Interesant este faptul ca Samsung Omnia i900 este foarte putin controlabil cu ajutorul unui sistem "hardware", interactiunea cu acest terminal bazandu-se pe interfata touch.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×