Samsung Omnia II este confirmat, in continuare bazat pe Windows Mobile

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.708 ori
<b>Samsung Omnia II este confirmat, in continuare bazat pe Windows Mobile</b>Site-ul lituanian Mobili Linija a reusit sa faca rost de imagini in premiera si de informatii cu privire la un asa-zis Samsung Omnia II. Smartphone-ul, cunoscut si drept Samsung GT8000 este bine dotat si poate fi admirat in imaginea de mai jos. Omnia II...

Site-ul lituanian Mobili Linija a reusit sa faca rost de imagini in premiera si de informatii cu privire la un asa-zis Samsung Omnia II. Smartphone-ul, cunoscut si drept Samsung GT8000 este bine dotat si poate fi admirat in imaginea de mai jos.

Omnia II incorporeaza un display AMOLED WVGA de 3.7 inchi, o camera de 8.1 megapixeli cu blitz dual LED, WiFi, GPS si restul functiilor cu care vin terminalele Windows Mobile de top. Handsetul foloseste noua interfata Cubic, specifica Samsung si este compatibil DivX, DNLA si ruleaza Windows Mobile 6.1, probabil cu posibilitatea de a upgrade la WM 6.5.

Grosimea noului Omnia este de doar 11.9 mm, iar telefonul va fi prezentat oficial in curand, urmand sa fie lansat pe piata in urmatoarele 3 luni. Cum ramane cu Omnia Pro, terminalul cu tastatura QWERTY care urma sa soseasca in aceasta vara?

[Via: Wmpoweruser.com]

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×