iPhone 3GS anuntat oficial astazi, se lanseaza in Romania in iulie

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.120 ori
<b>iPhone 3GS anuntat oficial astazi, se lanseaza in Romania in iulie</b>Iata ca dupa indelungate chinuri ale facerii, Apple a prezentat oficial iPhone 3GS, noul sau terminal mobil, care va fi lansat oficial in SUA peste o saptamana si jumatate si in Romania in luna iulie. In comparatie cu iPhone 3G, noul terminal este de 2.1...

Iata ca dupa indelungate chinuri ale facerii, Apple a prezentat oficial iPhone 3GS, noul sau terminal mobil, care va fi lansat oficial in SUA peste o saptamana si jumatate si in Romania in luna iulie.

In comparatie cu iPhone 3G, noul terminal este de 2.1 ori mai rapid, in privita lansari mesajelor, de 2.4 ori mai rapid la pornirea unui joc gen SimCity si de 3.6 ori mai rapid la vizualizarea unui atasament Excel. iPhone 3GS suporta conectivitate HSDPA 7.2 Mbps si incorporeaza (in mod dezamagitor) o camera de doar 3 megapixeli cu suport pentru autofocus, balans automat al albului, si focus prin apasare pe display.

Pozele macro se vor realiza si pana la distante de 10 cm si chiar si in conditii de luminozitate scazuta, cel putin teoretic. Apple crede ca ne surprinde, incluzand suport pentru captura video pe noul iPhone, la 30fps, VGA plus captura audio. In plus, terminalul suporta editare video, prin intermediul unui meniu user friendly si al unei aplicatii speciale.

Interesant este faptul ca va exista un API special, care va permite developerilor sa includa captura video in diferite aplicatii. Sa fie cumva vorba de jocuri care implica si utilizarea camerei? O alta functie care trebuie mentionata este cea de control vocal, care presupune utilizarea unei interfate ce isi face aparitia daca tineti apasat butonul Home.

Veti putea controla iTunes cu ajutorul vocii si chiar efectua apeluri prin aceeasi metoda, sau sa "intrebati" telefonul ce melodie este ascultata in acel moment si el va va "raspunde" imediat. iPhone 3GS vine si cu o busola digitala, criptare hardware si o viata a bateriei imbunatatita: pana la 5 ore de convorbire 3G si 9 ore de navigare WiFi.

Pretul handsetului va fi de 199 dolari, pentru varianta de 16 GB, respectiv 299 pentru cea de 32 GB. Varianta 3G va fi vanduta la pretul de doar 99 de dolari, iar 3GS va sosi doar cu carcase albe si negre.

Nu, nu este o iluzie, WWDC se incheie AICI, cel putin in privinta lansarilor... Nici urma de Tablet Apple, nici urma de netbook Apple si unde e iPhone-ul foarte ieftin de 4 GB?? Dezamagire totala?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×