Samsung patenteaza tehnologia de control al telefonului prin gestica

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.681 ori
<b>Samsung patenteaza tehnologia de control al telefonului prin gestica</b>Putem spune ca intreaga tehnologie bazata pe recunoasterea gesturilor a evoluat enorm in ultimii ani, cea mai celebra implementare a sa fiind pe consola Nintendo Wii. Acum, Samsung doreste sa ne faca sa fluturam mainile si pentru a controla telefoanele...

Putem spune ca intreaga tehnologie bazata pe recunoasterea gesturilor a evoluat enorm in ultimii ani, cea mai celebra implementare a sa fiind pe consola Nintendo Wii. Acum, Samsung doreste sa ne faca sa fluturam mainile si pentru a controla telefoanele sale.

Diferenta intre acest sistem si altele similare este faptul ca nu va trebui sa miscam si telefonul atunci cand facem gesturi. In schimb, patentul foloseste camera integrata in handset si apoi "citeste" miscarile mainii utilizatorului, convertindu-le in comenzi. Comenzile sunt extrem de similare cu cele rezultate din interactiunea cu un mouse, inclusiv posibilitatea de a da click dreapta sau click stanga.

Camera telefoanelor Samsung urmareste miscarea mainii utilizatorului si apoi telefonul raspunde inputului prin gestica. Retineti faptul ca avem de-a face doar cu un patent deocamdata, astfel ca nu putem spune cand vom vedea pe piata un telefon Samsung care sa includa aceasta tehnologie, destul de inutila in comparatie cu cea touch.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×