Telefoanele ieftine Hop-on, foarte cautate in Europa

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.746 ori
<b>Telefoanele ieftine Hop-on, foarte cautate in Europa</b>Compania Hop-on a anuntat astazi ca telefonul sau GSM low end fara display este extrem de popular pe piata europeana. Se pare ca la doar 2 saptamani dupa ce handsetul a fost pus in vanzare, producatorul a primit comenzi pentru 150.000 unitati. Peter...

Compania Hop-on a anuntat astazi ca telefonul sau GSM low end fara display este extrem de popular pe piata europeana. Se pare ca la doar 2 saptamani dupa ce handsetul a fost pus in vanzare, producatorul a primit comenzi pentru 150.000 unitati.

Peter Michaels, presedintele Hop-on a afirmat ca este surprins de faptul ca primeste atat de multe comenzi din Europa si Estul Mijlociu si va ca apela la alte companii pentru a suporta cererea pietei. De asemenea Michaels a mentionat faptul ca nu vor exista probleme cu stocul telefoanelor ce suporta conectivitate in benzi de 900/1800 MHz si folosesc chipseturi Texas Instruments si Infineon.

Surprinzator este faptul ca bossul Hop-On a declarat ca firma sa nu dispune de resursele necesare pentru a face destula reclama telefonului in SUA. De asemenea, Michaels adauga ca doreste sa se axeze pe piata europeana si pe cea din Estul Mijlociu si apoi sa angajeze specialisti pentru SUA. Asta, in conditiile in care, la momentul in care va prezentam pentru prima oara telefonul, intr-un articol anterior, el includea un buton "911" in loc de europeanul "112".

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×