Google ar avea de gând să îşi producă propriile purtabile; Pixel Watch din nou la orizont, conform unor joburi postate

877 ori
<b>Google ar avea de gând să îşi producă propriile purtabile; Pixel Watch din nou la orizont, conform unor joburi postate</b>De un an tot auzim de ideea unui Pixel Watch de la Google, iar astăzi apar noi dovezi că Marele G ar pregăti un purtabil propriu. Ce e drept achiziţia unei părţi din zona de purtabile de la Fossil era un indiciu solid în această privință

De un an tot auzim de ideea unui Pixel Watch de la Google, iar astăzi apar noi dovezi că Marele G ar pregăti un purtabil propriu. Ce e drept achiziţia unei părţi din zona de purtabile de la Fossil era un indiciu solid în această privință.

Mai nou au apărut postari de joburi de la firma din Mountain View care indică dorinţa de a realiza ceasuri sub brand propriu. Un smartwatch Google sau o brăţară de fitness sunt deci în cărţi. Jobul listat online caută un vicepreşedinte al zonei de Hardware Engineering pentru Purtabile. Angajatul se va ocupa cu designul, dezvoltarea şi livrarea de produse Google Wearable.

Aceeaşi postare menţionează şi o "mare organizaţie de ingineri care va dezvolta produse purtabile next gen". În acest moment Google are un singur produs purtabil, căştile Pixel Buds. Google caută şi un om pe partea de design, dorind să se diferenţieze de alţi producători de ceasuri de pe piaţă. Wear OS rămâne pe masă, iar compania pare să îi fi pus gând rău lui Apple Watch, care domină piaţa smartwatch autoritar.

Un Pixel Watch tot apare în zvonuri de un an, existând teoria că a fost pus în standby până ce Wear OS se va putea ridica la înălţimea lui Watch OS, care e net peste rivali în acest moment, Tizen inclus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×